"Όσο πιο ψηλά γίνεται"

από AllAboutARIS

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι τώρα ξεκινάει το σημαντικό κομμάτι της σεζόν αλλά ταυτόχρονα σημείωσε ότι ο ΑΡΗΣ ήθελε τη νίκη για το ρεκόρ και για να σταματήσει την κακή παράδοση απέναντι στην ομάδα της Ρόδου.

Κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία ΜακΝίλ κι έδειξε από νωρίς ότι μπηκε για τα καλά στο… πετσί του ρόλου. Έφτασε γρήγορα τους 8 πόντους και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11. Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει περισσότερο καθώς από τη μία το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς και από την άλλη στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβαν δράση οι Κόεν, Μουρτος και Ουότερς, ενώ ο ίδιος δεν αγωνίστηκε πολύ στην επανάληψη, καθηλωμένος με φάουλ στον πάγκο. Έστω κι έτσι, ο Θόδωρος Ζάρας σημείωσε μία θετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από την 20η νίκη του ΑΡΗ.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο επίτευγμα και το φινάλε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο γκαρντ των “κιτρίνων” δήλωσε: “Ήταν ιδανικό για μας να κλείσουμε θετικά το πρωτάθλημα, κάναμε και ρεκόρ νικών. Τώρα έχουμε ένα καινούριο πρωτάθλημα μπροστά μας, τα πλέι οφ με αντίπαλο την Κηφισιά. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”. Παρά το ρεκόρ όμως, δεν παρελειψε να επισημάνει ότι η χρονιά ουσιαστικά τώρα ξεκινά για τον ΑΡΗ. ““Οι 20 νίκες είναι μία απόδειξη της επιτυχημένης πορείας μας αλλά τώρα ξεκινάνε τα σημαντικά. Τώρα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε” τόνισε χαρακτηριστικά.

Αν και αδιάφορο βαθμολογικά, οι “κίτρινοι” είχαν κίνητρο και έπαιξαν συγκεντρωμένα όπως υπογράμμισε ο Ζάρας ο οποίος είπε: “Μπήκαμε σοβαρά, είχαμε σαν στόχο τις 20 νίκες και να σπάσουμε την αρνητική παράδοση απέναντι στον Κολοσσό. Δείξαμε και στο παρκέ ότι δεν ήμασταν αδιάφοροι. Θέλαμε τη νίκη όπως και σε κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής”. Ενόψει πλέι οφ, θα αλλάξει κάτι στη νοοτροπία και την καθημερινότητα της ομαδας; Κατηγορηματικά αρνητικός ο γκαρντ του ΑΡΗ δήλωσε πως “όχι, δενθα αλλάξει κάτι, από την αρχή της σεζόν δουλεύουμε σωστά και με συγκέντρωση. Έτσι θα πορευτούμε και στη συνέχεια”.

Ερωτώμενος για το αν τον απασχόλησε ο αντίπαλος που θα βρεθεί στο δρόμο του ΑΡΗ, ο Ζάρας είπε: “Δεν μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Όποιος και να ήταν ο αντίπαλός μας, είναι… καλοδεχούμενος. Θέλαμε να τερματίσουμε στην 3η θέση και στο δρόμο μας έτυχε η Κηφισιά”.

Στο τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την ώθηση και τη στήριξη καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και ειδικά σε αυτο το τελευατίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι μπορούν ώστε να τους προσφέρουν περισσότερη χαρά στα πλει οφ: “Είναι μεγάλη ώθηση για μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει στηρίξει και μας στηρίζει ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν και στα πλέι οφ κι ελπίζω να τους δώσουμε περισσότερη χαρά”.

Προτεινόμενα Άρθρα