Εξέθεσε Γιαννακόπουλο ο Πασκουάλ

από AllAboutARIS

”Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για την πορεία του”

Για τον αγώνα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για την πορεία του στη διοργάνωση και ιδιαίτερα στον προπονητή του. Από την άλλη, θα ήθελα να γιορτάσουμε με όλους τους οπαδούς και όλη την οικογένεια του ΠΑΟ. Παίξαμε πολύ καλά σε αυτή τη διοργάνωση και ήμασταν ανταγωνιστικοί σήμερα. Μία διοργάνωση που ξεκίνησε με τον κ. Πεδουλάκη και ένα μέρος της επιτυχίας ανήκει σε αυτόν. Κάναμε μία πολύ καλή διοργάνωση. Κερδίσαμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Η αρχή του παιχνιδιού έδειχνε ένα κλασσικό ντέρμπι. Δύο μεγάλες ομάδες που έριξαν το βάρος στην άμυνα, με ελάχιστες ευκαιρίες για δημιουργία και υψηλότερο αμυντικό επίπεδο. Στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν καλύτεροι επιθετικά. Στο τέλος το πιο σημαντικό είναι η νίκη και λίγες φορές είναι αυτές που παίζεις άσχημα και το καταφέρνεις».

Για τους Φελντέιν- Καλάθη και την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις: «Πάντα προσπαθώ να βοηθάω τους παίκτες μου και σε κάθε παιχνίδι να βρίσκω λύσεις. Τα δύο αυτά παιδιά μας βοηθούν πολύ. Σήμερα όμως ήταν το παιχνίδι Νο43 ή Νο44 φέτος. Κάτι που δείχνει τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι παίκτες να παίζουν καλά σε όλα τα ματς. Κατά συνέπεια έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Σήμερα όμως υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούμε να ξεχωρίσουμε. Η απόδοση του Τζεντίλε στην 3η περίοδο, ήταν εκείνη που μας έδωσε τη διαφορά για να φτάσουμε στη νίκη».

Για τα όσα έγιναν πριν και μετά το τζάμπολ και τη μετάβαση του από τη γιορτή του Κυπέλλου στην Ισπανία σε αυτά που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα: «Εχω την αίσθηση ότι έμαθα πολλά σήμερα. Περίπου δέκα άτομα μου είπαν “”καλώς όρισες” στην Ελλάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε τα πράγματα να είναι διαφορετικά και να προχωράμε σε έναν κόσμο όπου οι οπαδοί θα τα δίνουν όλα, αλλά χωρίς να ξεπερνούν τα όρια. Εχω σεβασμό για τον κόσμο, αλλά κάθε χώρα έχει τα δικά της φαινόμενα. Οταν ζεις έναν τελικό στην Ισπανία, όπου συνυπάρχουν οκτώ διαφορετικές ομάδες, χωρίς αστυνομία και ζώνες ασφαλείας, είναι όμορφο να το ζεις αυτό το πράγμα».

Προτεινόμενα Άρθρα