Προτεραιότητα του Ζάρα ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Όπως όλοι οι παίκτες του ΑΡΗ, έτσι και ο Θοδωρής Ζάρας περιμένει να δει από την ερχόμενη εβδομάδα τις εξελίξεις που αφορούν την διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα, το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ έληξε και πλέον περιμένει τις επόμενες ημέρες να δει αν η συνεργασία του με τον ΑΡΗ θα συνεχιστεί ή όχι. Ήδη οι “κίτρινοι” έχουν κάνει μία… επιδερμική επαφή με την πλευρά του παίκτη εκφράζοντας την επιθυμία να επεκτείνουν την συνεργασία τους μαζί του, αλλά όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση στο θέμα προπονητή -η γνώμη του οποίου θα έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα σχετικά με το ποιος θα μείνει ή όχι στην ομάδα-, δεν μπορεί να προχωρήσει σ’ επόμενο επίπεδο καμία κουβέντα.

Μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί, θα δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Προτεραιότητα πάντως του Ζάρα (και πρόθεση), είναι να συνεχίσει στην ομάδα και αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με την πλευρά του ΑΡΗ για να συζητηθεί αυτό το ενδεχόμενο, εφόσον ξεκαθαρίσει πρώτα το ποιος θα είναι στην τεχνική ηγεσία και τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν.

Προτεινόμενα Άρθρα