Τσιπούρας στο AllAboutARIS TV: “Υπομονή και δουλειά, όνειρο το γεμάτο Βικελίδης”

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Τσιπούρας, winderkid των ακαδημιών του ΑΡΗ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS TV μιλώντας για την πορεία του στον ΑΡΗ, τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες αλλά και τις εμφανίσεις στην Κ19 που “χτυπούν” την πόρτα της ανδρικής ομάδας.

Ο Δημήτρης αναφέρθηκε και στον ξάδερφό του Άγγελο και την περηφάνια του θείου του που τον βλέπει με τα κιτρινόμαυρα.

Για το επίθετο “Τσιπούρας” που έχει την δική του ξεχωριστή ιστορία στον ΑΡΗ: “Νιώθω περήφανος που βρίσκομαι στον ΑΡΗ, πόσω μάλλον όταν έπαιζε ο ξάδερφός μου αλλά και ο αδερφός μου. Το επίθετο βρίσκεται ακόμα στον σύλλογο, ελπίζω να ανελιχτώ στην πορεία.”

Για την παρουσία του σε κάποιες προπονήσεις της ανδρική ομάδας: “Χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Αν τα κάνεις αυτά, θα ανταμειφθείς.”

Για τη φετινή σεζόν στην Κ19: “Ο κ.Τερζής κάνει πολύ καλή δουλειά, μας βοηθάει. Έννοια του να γινόμαστε καλύτεροι, όχι να μένουμε στάσιμοι.”

Για την ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες: “Αυτός είναι ο στόχος που έχει ο προπονητής μας, να προχωρήσουμε στη μεγάλη ομάδα.”

Για τα δικά του χαρακτηριστικά: “Ήρθα στον ΑΡΗ πέρυσι τον Οκτώβρη, δεν έχω παίξει πολύ λόγω της καραντίνας. Αγωνίστηκα κάποια ματς με τον κ.Καζάνα σαν σέντερ φορ και 10ρι, φέτος παίζω και εξτρέμ με τον κ.Τερζή.”

Για την έλευσή του στον ΑΡΗ: “Είχα ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης. Μέσω της μικτής ομάδας της περιφέρειας με πήραν στην Ξάνθη και μάλιστα αγωνίστηκα στα ματς μπαράζ με τον Απόλλωνα. Αναγκάστηκα λόγω υποβιβασμού της Ξάνθης να βρω ομάδα. Υπήρχε επαφή-επικοινωνία με τον ΑΡΗ, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για εμένα και έτσι έκλεισα στην ομάδα.”

Και πρόσθεσε: “Όνειρο για εμένα είναι το γεμάτο Βικελίδης. Δεν επηρεάζομαι από τίποτα, μου αρέσει να ακούω το όνομά μου αλλά οφείλω να συνεχίσω τη δουλειά”

Νιώθεις ότι είσαι η συνέχεια του Άγγελου για την οικογένειά σου: “Ο θείος μου, ο μπαμπάς του Άγγελου το νιώθει έτσι. Χαίρεται να με βλέπει με τα ρούχα του ΑΡΗ και να συνεχίζω αυτό που σταμάτησε άδικα ο ξάδερφος μου.”

Προτεινόμενα Άρθρα