Ένα σημαντικό κενό και το ενδεχόμενο νέων αλλαγών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από χθες ο ΑΡΗΣ γύρισε σελίδα και η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για τον οποίο οι ρυθμοί θα ανέβουν από σήμερα μετά τη χθεσινή αποθεραπεία.

Τα δύο τελευταία αποτελέσματα έχουν “φέρει” αυτοπεποίθηση αλλά και κόπωση, η οποία φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Το ενδεχόμενο νέων μετρημένων παρεμβάσεων δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, πάντα όμως με γνώμονα τη διατήρηση της ισορροπίας στην ενδεκάδα.

Το μεγάλο κενό είναι αυτό του τιμωρημένου Μπαντού Εντιαγέ. Η απουσία του ανοίγει την πόρτα στον Φακούντο Μπερτόγλιο και διατηρεί τους Σάσα-Τζέγκο στα χαφ, κλείνοντας έτσι με τον άξονα.

Στα μετόπισθεν υπάρχει το ερωτηματικό στο τέρμα, αλλά και ένα ενδεχόμενο για μία αλλαγή. Ο Γκάνεα είναι ανεβασμένος, δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα αλλά ο Λούμορ μπαίνει ξανά στην εξίσωση. Ο Ρουμάνος έχει βέβαια το προβάδισμα, ώστε να πλαισιώσει την τετράδα με τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο και Μπράμπετς αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μία έκπληξη με τον Γκανέζο.

Στην επίθεση, τα εξτρέμ είναι αυτά που βρίσκονται στο επίκεντρο. Κόντρα στον ΟΦΗ, ο Μάντζιος μοίρασε τον χρόνο ανάμεσα σε Γκαρσία και Μαντσίνι. Οι δυό τους μαζί με τον Γκάμα διεκδικούν δύο θέσεις, με τον Καμαρά να παραμένει σταθερός στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα