Έχει τα δικά του, έχει και αυτούς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για τον ΑΡΗ, πηγάζοντας από το εσωτερικό του.

Απουσίες, επιβάρυνση από τα συνεχόμενα ματς, αγωνιστικά θέματα είναι τα βασικά που καλείται να διαχειριστεί η ομάδα το τελευταίο διάστημα. Και μέσα σε όλα έρχεται αντιμέτωπη σχεδόν κάθε εβδομάδα με διαιτησίες που αλλοιώνουν τα παιχνίδια της.

Τα παραδείγματα δεν σταματούν και το πιο πρόσφατο είναι δυστυχώς από χθες αυτό του ντέρμπι με την Ένωση.

Ο ΑΡΗΣ πήγε με ειδικές συνθήκες για να… κλέψει ένα αποτέλεσμα -αυτό μπορούσε να κάνει- και ίσως το πετύχαινε εάν δεν έβρισκε απέναντί του ακόμη έναν ξένο που σφύριξε… ελληνικά με το πέναλτι που δεν έδωσε και την αύστηρη πρώτη κίτρινη στον Ετέμπο.

Δεν του φτάνουν του ΑΡΗ τα δικά του, έχει και διαιτησίες όπως η χθεσινή που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του να σηκώσει κεφάλι και να κερδίσει λίγο έδαφος στη βαθμολογία.

Η ομάδα εξέδωσε ακόμα μία ανακοίνωση. Οπως οι προηγούμενες όμως, έτσι και αυτή μάλλον δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και τα παρατράγουδα θα συνεχιστούν, βαδίζοντας σε μία αρκετά κρίσιμη καμπή της σεζόν και με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Η διαφορά είναι πλέον ότι ο ΑΡΗΣ με τις ανακοινώσεις του δεν μασάει τα λόγια του και βάλλεται ονοματικά προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, βάζοντας στο “κάδρο’ από χθες και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Προτεινόμενα Άρθρα