Αποφάσεις της τελευταίας στιγμής και στοχευμένο φρεσκάρισμα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ προερχόμενος από ένα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ διάρκειας 120 λεπτών (συν τις καθυστερήσεις) και με πέναλτι, ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο τον Ολυμπιακό. Σε μία επίσης πολύ δυνατή αναμέτρηση με εξαιρετικό ενδιαφέρον μιας κι αν οι Κιτρινόμαυροι επικρατήσουν θα πλησιάσουν στους δύο βαθμούς από την τέταρτη θέση όπου βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι.

Οι συνθήκες ωστόσο επιβάλλουν στον Άκη Μάντζιο κάποιου είδους φρεσκάρισμα, στοχευμένο.

Η αλήθεια είναι πως η κόπωση από το παιχνίδι που προηγήθηκε μεσοβδόμαδα προβληματίζει έντονα τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος όμως δεν θέλει να προχωρήσει σε rotation τύπου… Παναιτωλικού. Για παράδειγμα, οι Φαμπιάνο και Ρόουζ είναι «σίγουροι», λόγω της απουσίας του Μπράμπετς, όπως και ο Μορόν, ενώ δύσκολα θα μείνουν εκτός οι Οντουμπάτζο και Νταρίντα.

Προφανώς και ο Βερστράτε που έπαιξε μόνο στην παράταση κόντρα στην ΑΕΚ, «ερίζει» για την ενδεκάδα, ενώ ανοικτή παραμένει η αντικατάσταση του Μοντόγια από τον Φεράρι. Γενικά πάντως ο Μάντζιος φαίνεται πως θα πάρει αρκετές αποφάσεις της τελευταίας στιγμής ίσως και από την κατάσταση που θα βρίσκονται ακόμη και αύριο κάποιοι από τους παίκτες του.

Προτεινόμενα Άρθρα