Βραβεία… δημοσίων σχέσεων από τον ΠΣΑΠΠ

από AllAboutARIS

Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε πως ορισμένα βραβεία είναι απλά για… δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα της «εξυγίανσης» του 2021. Ο λόγος για την ψηφοφορία του ΠΣΑΠΠ για τους κορυφαίους της περσινής σεζόν, όπου απουσιάζει ο ΑΡΗΣ σε όλα τα επίπεδα, λες και δεν υπήρχε κανένας από τους «κιτρινόμαυρους» ο οποίος να μπορεί να διεκδικήσει ένα βραβείο και να είναι κομμάτι της ψηφοφορίας.

Όπως για παράδειγμα στους προπονητές όπου απουσίαζε ο Άκης Μάντζιος ο οποίος κατάφερε πέρυσι να τερματίσει στην 2η θέση με τον ΑΡΗ στην διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στην 3η με την ολοκλήρωση των πλέι οφ, ενώ υπήρχε το όνομα του Ράσταβατς του Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης δεν υπάρχει κανείς παίκτης του 2ου ΑΡΗ στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, με τον Κώτσιρα να… κερδίζει τον Σούντγκρεν για τους «ειδικούς».

Μία διαδικασία που υποτίθεται βραβεύει τους κορυφαίους αλλά μάλλον πρόκειται καθαρά για θέμα Δημοσίων Σχέσεων μιας και ορισμένοι δεν θέλουν να δυσανασχετήσουν συγκεκριμένους και έτσι έβγαλαν εκτός τον ΑΡΗ, που πέρυσι έκλεψε την παράσταση με την πορεία του και τις εμφανίσεις της ομάδας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα