Γκρέμισε την οθόνη του VAR ο Άσπας, μετά από αμφιλεγόμενη απόφαση

από AllAboutARIS

Ένα μικρό χάος επικράτησε στο παιχνίδι της Θέλτα με την Σεβίλλη, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε να καταλογίσει ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε στον Τάσο Δουβίκα.

Ο Έλληνας επιθετικός κινήθηκε στην μεγάλη περιοχή των Ανδαλουσιάνων και δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Χεσούς Νάβας, ο οποίος τον τραβούσε και τον βρήκε με το πόδι κατά τη διάρκεια της προσπάθεις του 24χρονου φορ να γυρίσει το σώμα του, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο στο έδαφος.

Ο διαιτητής πήγε στο VAR και αφού ξαναείδε την φάση αποφάσισε πως δεν υπάρχει παράβαση με αποτέλεσμα να προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων, με τον Ιάγκο Άσπας, που είχε βγει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, να πηγαίνει και να κατεδαφίζει την οθόνη του VAR.

«Είναι σαν να θέλουν να μας βουλιάξουν. Με τόσα πέναλτι που μας χρωστάνε θα μπορούσαμε να είμαστε κοντά στις θέσεις για το Champions League και είμαστε 18οι. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, έχουμε παίξει 12 αγωνιστικές και όλες οι αποφάσεις είναι σε βάρος μας. Αν θέλουμε να γίνουμε πάλι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι» δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας του Βίγκο.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με το σκορ στο 1-1, με την ομάδα του Τάσου Δουβίκα να συνεχίζει να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη έχοντας μόλις επτά βαθμούς. Ο Έλληνας φορ έχει μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει δέκα συμμετοχές έχοντας σκοράρει δύο τέρματα και δώσει μία ασίστ σε 447 λεπτά αγώνα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα