Εθνική Ελλάδας: Αυτή είναι η ενδεκάδα κόντρα στην Ιρλανδία

από AllAboutARIS

Η Εθνική δίνει μία κρίσιμη μάχη, καθώς αντιμετωπίζει στο Δουβλίνο την Ιρλανδία (21:45) για τα προκριματικά του Euro 2024. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα της Ελλάδας.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πογέτ: Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Μασούρας, Γιακουμάκης

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Διούδης, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σάλιακας, Γιαννούλης, Σιώπης.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι στα δοκάρια, στα δύο άκρα οι Τσιμίκας και Ρότα και δίδυμο στόπερ οι Μαυροπάνος και Ρέτσος. Ο Κουρμπέλης προτιμήθηκε στο “έξι”, ενώ στο κέντρο θα βρίσκεται και ο Μάνταλος, με τον Μπακασέτα να κινείται πίσω από τον Γιακουμάκη που προτιμήθηκε τελικά για τη θέση του φορ. Οι Πέλκας και Μασούρας θα βρίσκονται στα δύο άκρα.

Η ενδεκάδα της Ιρλανδίας: Μπαζούνου, Ντόχερτι, Ντάφι, Κούλεν, Μπράουν, Φέργκιουσον, Σμόλμποουν, Σκέιλς, Νάιτ, Ογκμπένε, Κόλινς

Στον πάγκο: Τράβερς, Ο’Λάιρι, Μάνινγκ, Ο’ Σέι, Ρόμπινσον, Άιντα, Ομομπαμιντέλε, Σάικς, Μολούμπι, ΜακΓκράθ, Τζόνστον, Εμποσέλε.

Προτεινόμενα Άρθρα