Η “ασπίδα” Καρυπίδη στο αγωνιστικό και η αναβάθμιση στα συμβόλαια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η… κουτουλιά με το 1 εκατ. του Οριόλ “ταρακούνησε” τον ΑΡΗ και παραμένει ένα θέμα προς διευθέτηση από τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Η υπόθεση του Ισπανού ανάγκασε τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να διαφοροποιήσει τα πλάνα του, προσπαθώντας εξ αρχής να προστατεύσει ένα κομμάτι της ομάδας. Αυτό των μεταγραφών.

Ο Καρυπίδης έχει σηκώσει “ασπίδα προστασίας” στο αγωνιστικό κομμάτι και τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, ώστε να το κρατήσει ανεπηρέαστο και να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα διεκδικήσει την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Europa Conference League, παράλληλα με τον στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα.

Η… αναβάθμιση στα συμβόλαια

Η εξέλιξη με τον Οριόλ δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής τα δεδομένα στις μεταγραφικές αναζητήσεις της ομάδας και στις οικονομικές παραμέτρους αυτών, στις οποίες αποτυπώνεται η πρόθεση του Καρυπίδη να ανεβάσει φέτος το μπάτζετ.

Πλήν του Μήτρογλου, το “ταβάνι” των περσινών συμβολαίων περίπου στις 350 χιλιάδες ευρώ. Φέτος ο ΑΡΗΣ έχει την πρόθεση να ανέβει πάνω από τις 400 χιλιάδες ευρώ -ίσως και πάνω από τις 500 σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις- ώστε να ανεβάσει παράλληλα το επίπεδο των επιλογών του. Μάλιστα πολλές από αυτές στις οποίες έχει καταλήξει και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, είναι λίγο-πολύ κοντά σε αυτά τα ποσά.

Προτεινόμενα Άρθρα