Καρυπίδης για Πάλμα: “Μόνο με τα λεφτά που θέλουμε και… εξωτερικό”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λουίς Πάλμα ήταν από τα… hot θέματα της προχθεσινής συνάντησης που έγινε ανάμεσα στον Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη Θεσσαλονίκη.

Πέραν των μεταγραφικών που δρομολογούνται μετά το ραντεβού των δύο ανδρών, εξέχουσα θέση στην κουβέντα τους είχε και η περίπτωση του Ονδουριανού άσσου, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει ως προτεραιότητα να τον δώσει στο εξωτερικό και μόνο με τα χρήματα που αξιώνει η ομάδα.

 “Αν δεν έρθει πρόταση που να μας ικανοποιήσει, ο παίκτης δεν φεύγει και δεν… καίγομαι να φύγει… Και αν φύγει, θέλω να είναι εκτός Ελλάδος”, φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Καρυπίδης στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, τονίζοντας επίσης ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εάν τελικά παραμείνει στην ομάδα φέτος εφόσον δεν έρθει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τα “θέλω” της.

Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει… καπνός από πλευράς ΑΡΗ μετά την έντονη φημολογία των προηγούμενων ημερών για τον παίκτη, χωρίς να επιβεβαιώνεται ποτέ όμως είτε από τη δική του πλευρά είτε από εκείνη της ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή η θέση του ΑΡΗ μοιάζει ξεκάθαρη και μένει να φανεί στο… μπόλικο υπόλοιπο του καλοκαιριού τί θα γίνει τελικά με την… καυτή πατάτα που λέγεται Πάλμα και την οποία κρατούν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ομάδας τους τελευταίους μήνες.

Προτεινόμενα Άρθρα