Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Οι Ηπειρώτες νίκησαν τους νεοφώτιστους και τους πήραν μαζί τους στη Super League 2 (vids)

από AllAboutARIS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τράβηξε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 2, καθώς τη νίκησε 3-2 στο Μιχάλης Κρητικόπουλος και τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν βόλεψαν καθόλου στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με την αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σωτήρη Νίνη, την οποία ο Αθανασίου δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε με τον Ροσέρο στο 34′. Ο Κολομβιανός συνδυάστηκε άψογα με τακουνάκια με τον Κόντε και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά μπήκε δυνατά και στο 53ο λεπτό ο Τεττέι με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού ο Αθανασίου και το οριζόντιο δοκάρι του στέρησαν το γκολ.

Η Κηφισιά σκόραρε με τον Πρίτσα στο 66ο λεπτό, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μέσω VAR για επιθετικό φάουλ στον Λιάσο. Ο ΠΑΣ έφερε τούμπα το ματς με τον Μπεγκάλα στο 74ο λεπτό. Η Κηφισιά ισοφάρισε με πέναλτι του Οζέγκοβιτς, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Η Κηφισιά πίεσε για την ανατροπή, ωστόσο το τρίτο γκολ το πέτυχε ο ΠΑΣ με τον Ροσέρο στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα, Νίνης, Πρίτσας, Κλωναρίδης, Μιλίτσεβιτς, Τεττέι, Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος, Καραχάλιος, Λιάσος, Τζίμας, Ροσέρο, Κόντε.

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα