Κλοπ και Φαν Ντάικ ελπίζουν στο… θαύμα της Μαδρίτης!

από AllAboutARIS

Όλα λάθος για τη Λίβερπουλ! Οι «Κόκκινοι» ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν πως το υπέρ τους 2-0 χθες βράδυ στο Άνφιλντ επί της Ρεάλ Μαδρίτης μετατράπηκε σε 5-2 εις βάρος τους. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε ένα ακόμη παιχνίδι φανέρωσε τις τεράστιες αδυναμίες της. Πολλά και ασταμάτητα λάθη σε κέντρο και άμυνα, τα οποία η «Βασίλισσα» της Ευρώπης δεν συγχώρησε και μετουσίωσε σε γκολ.

«Το ξεκίνημα ήταν εκπληκτικότέλειο. Όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, αν εξαιρέσουμε τα γκολ της Ρεάλ. Όταν όμως γίνεσαι παθητικός, τιμωρείσαι. Πρέπει να παίξεις ένα παιχνίδι όπως κάναμε στο πρώτο μέρος για 90 λεπτά αν είναι δυνατό. Το είπα ήδη στα παιδιά. Ήταν ένα γερό χτύπημα, αλλά η ήττα είναι μόνο ήττα αν δεν μάθουμε αυτή. Θα πάμε στη Μαδρίτη να κερδίσουμε, να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να σκοράρουμε γκολ εκεί, κάθε αντεπίθεση θα είναι ευκαιρία για αυτούς. Πρέπει να μάθουμε από απόψε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

Από πλευράς του ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πιστεύει στα θαύματα! Ο Ολλανδός πιστεύει πως η ομάδα του έχει τύχη, σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η ενότητα.

«Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, όπου είχαμε φουλ ένταση. Έπειτα σκόραραν ένα γκολ που πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, αλλά ήταν σπουδαίο γκολ.Μετά το πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί πάνω στην μπάλα, ήμασταν πολύ παθητικοί. Η σκληρή πραγματικότητα είναι πως είμαστε 5-2 πίσω στο σκορ και έχουμε μία σχεδόν αδύνατη αποστολή να κάνουμε την ανατροπή στη Μαδρίτη. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με θαύμα και ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα θαύμα στην Μαδρίτη. Θα έπρεπε να είμαστε πιο συμπαγείς, μας τιμώρησαν με την ποιότητα που διαθέτουν. Έχουμε αρκετά καλά πράγματα, θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

Δεν είναι η καλύτερη σεζόν μας ως σύλλογος, αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έχει να κάνει με το πώς διαχειρίζεσαι τις αναποδιές. Τώρα οφείλουμε να ανασυνταχθούμε για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας που ακολουθεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Προτεινόμενα Άρθρα