Κολτσίδας: “Είμαι θαυμαστής του πατέρα του Άλκη – Νωρίς να κρίνουμε τον Μπούργος!” (audio)

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Κολτσίδας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pressing και μίλησε στον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Libero 107,4.

Για την συνάντηση με τον πατέρα του Άλκη:

“Ήρθε με καλή διάθεση να μας δει. Δήλωσε πως είναι ανθρωπος που μας παρακολουθεί και μας ήξερε. Ήταν ένα δικό μας κάλεσμα στον μπαμπά του Άλκη, για να του δείξουμε πως είμαστε κοντά του. Σκεφτόμαστε μάλιστα να κάνουμε και πράγματα ως Βετεράνοι για τον Άλκη και την μνήμη του. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ και όλος ο ΑΡΗΣ, η οικογένεια είναι κοντά στους οικείους του.

Εγώ ως γονιός θαυμάζω αυτόν τον άνθρωπο. Δεν μπορώ να καταλάβω πόση δύναμη έχει μέσα του για ναείναι έτσι. Αν ήμουν εγώ δεν ξέρω αν θα είχα την ίδια συμπεριφορά. Έχω εντυπωσιαστεί. Του δίνω τα συγχαρητήρια, όμως δεν ξέρω καν τι λόγια να πω. ”

Για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ:

“Η ομάδα απ’ την μία μας δίνει χαρά. Από την άλλη κάπου το χαλάει. Παίζουν πολλά ρόλο όμως. Τα ματς όλα αυτά στα πλέι οφ είναι αμφίρροπα. Το πως θα είναι μια ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι διαφορετικό κάθε φορά. Ένα λάθος, μια κακή μέρα κλπ μπορούν να στοιχίσουν. Η δικιά μας ομάδα αυτή την αγωνιστική και την επόμενη ελπίζω πως θα ξεκαθαρίσει λίγο το πλάνο της. Θα μου άρεσε προσωπικά να είμαστε λίγο πιο επιεικείς στο ποιος παίζει, στο τι παίζει η ομάδα κλπ. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Ο προπονητής ξέρει και πρέπει να τον εμπιστευόμαστε. Άλλες 3 -4 αγωνιστικές κρίσιμες έμειναν. Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε άλλα προβλήματα.

Πολλές φορές και τα σφυρίγματα άλλωστε δεν είναι υπέρ μας. Άρα θέλει προσοχή στο πως κάνουμε κριτική. ”

Για τα πειράματα του Μπούργος:

“Δεν είμαι στο μυαλό του Μπούργος. Και εγώ που το είδα δεν μου άρεσε, αλλά αυτός ξέρει. Αν δεν είσαι στο στενό του περιβάλλον δεν μπορείς να ξέρεις πως σκέφτεται.

Δεν μπορώ να κάνω κρίση χωρίς να γνωρίζω. Επιμένω όμως πως πρέπει να κάνουμε υπομονή, να τελειώσει η προσπάθεια και ύστερα να κάνουμε ταμείο. Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε παραπάνω εντάσεις.

Φαίνεται ίσως να είναι βελτιωμένος ο ΑΡΗΣ στις στατικές φάσεις. Έχει προσθέσει κάποιες κομπίνες και κάποια συστήματα διαφορετικά. Αυτό είναι μια εικασία βέβαια. Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής σίγουρα κάποιοι παίκτες θέλουν να δείξουν παραπάνω στοιχεία. Υπάρχει ένα νέο ενδιαφέρον, το οποίο βοηθάει στην ομάδα.

Εγώ να σας πω την αλήθεια τον Μπούργος θα τον κρίνω του χρόνου. Πρέπει να χτίσει δικό του ρόστερ, με δικούς τους παίκτες. Τότε θα είμαστε και αυστηρότεροι.

Δεν λέω πως το υλικό φέτος είναι κακό, όμως μπορεί να μην ταιριάζει με αυτά που σκέφτεται. ”

Για το πρόβλημα στο γκολ:

“Υπάρχει πρόβλημα στο γκολ βέβαια, το οποίο δεν φτιάχνει. Όσο και να το λέμε όμως δεν διορθώνεται. Πέρσι υπήρχε πάλι το ιδιο πρόβλημα, όμως το έσωζαν οι περιφερειακοί παίκτες. Πρέπει να το δει η ομάδα για να διορθωθεί και να βελτιωθεί η κατάσταση το καλοκαίρι. ”

Για τα στόπερ:

“Είναι πάρα πολύ καλοί. Έχουν δέσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως και του χρόνου θα είναι τόσο καλοί. Πρέπει να υπάρξει και βοήθεια όμως. Κάτι μπορεί να συμβεί, να έχεις μια εναλλακτική από πίσω.

Σε όλες τις θέσεις ισχύει αυτό. Πρέπει λοιπόν να έρθουν οι σωστοί παίκτες. Καλό είναι να ξεκουράζονται και όλα τα παιδιά και να βαθύνει το ροτέισον. ”

Για τον Ασλανίδη:

“Όταν μιλάμε για νεαρούς παίκτες είναι καλό να μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα. Όχι κατευθείαν στα βαθιά. Μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις επιτρέπεται αυτό. Ακόμη και να έπαιζε συχνά ο Ασλανίδης αυτό θα του δημιουργούσε πρόβλημα κάποια στιγμή. Θέλει μέτρο. Κάθε χρόνο και περισσότερο. Αυτή είναι η αποψή μου για τα παιδιά που έρχονται από πίσω. ”

Για τους Έλληνες παίκτες:

“Εγώ θέλω να παίζουν παιδιά μόνο από την ακαδημία μας. Γίνεται αυτό; Αυτό θέλω. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι Έλληνας ή όχι. Αν προέρχεται από τα σπλάχνα μας τον θέλουμε. ”

Για τον Καμαρά:

“Δεν είναι απλά τα πράγματα. Όλοι πρέπει να είναι πάνω από τα παιδιά και να τους μιλάνε. Σίγουρα ο ποδοσφαιριστής ακούει περισσότερο τον προπονητη΄και τον πρόεδρο. Εκεί δίνει βαρύτητα. Όλοι οι άλλοι λίγο λιγότερο.

Θέλει ειδική διαχείριση λοιπόν.

Δεν ήταν μια στιγμή όμως προχθές. Ενδεχομένως να είναι αποτέλεσμα πολλών. Συσσωρεύτηκαν ίσως πολλές άσχημες στιγμές και το παιδί μπορεί να ξέσπασε. Δεν το διαχειρίστηκε. Και εγώ ήμουν νευρικός σε πολλά παιχνίδια. Κάνεις μια βλακεία και μετά είναι αργά. Γι’αυτό λέμε πως πρέπει οι παίκτες πριν παίξουν να είναι ήρεμοι. ”

Για το τμήμα παραδοσιακών χορών:

“Προσπαθούμε με την σύζυγο να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Μακάρι να πάει όλο και πιο καλά. ”

Για την ομάδα του χωριού του:

“Η ομάδα του χωριού μου πήρε το κύπελλο Ερασιτεχνών. Κάτι που το περίμεναν πολύ  και ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή. ”

Προτεινόμενα Άρθρα