Με 14 παίκτες στο Μιλάνο η Εθνική Ομάδα

από AllAboutARIS

Η σκέψη του Δημήτρη Ιτούδη έγινε… πράξη και η Εθνική Ομάδα θα ταξιδέψει στο Μιλάνο με 14 παίκτες, ώστε να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την τελική 12άδα, που θα έχει στο Eurobasket 2022.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρης Ιτούδης, είχε υπογραμμίσει μετά την αναμέτρηση με το Βέλγιο πως η «γαλανόλευκη» ενδέχεται να ταξιδέψει στο Μιλάνο με 14 παίκτες και να κάνει επί ιταλικού εδάφους τα τελευταία «κοψίματα» για τη 12άδα που θα αγωνιστεί στο Eurobasket. Αυτή η σκέψη, λοιπόν, έγινε πράξη.

Βλέπετε, η «επίσημη αγαπημένη» ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών και ο έμπειρος head coach περιμένει κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή, για να κάνει τις επιλογές του.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Κώστας Σλούκας αισθάνονται καλύτερα μέρα την μέρα και όλα δείχνουν πως θα βρίσκονται στις τελικές επιλογές, ενώ το «ερωτηματικό» έχει να κάνει με την παρουσία ή την απουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τους Σέρβους. Σε κάθε περίπτωση, οι γιατροί της Εθνικής έχουν… πέσει πάνω από τους παίκτες και βλέπουν την πορεία της αποθεραπείας τους, καθώς οι ώρες περνούν.

Όπως και να ‘χει, η Ελλάδα θα ταξιδέψει με 14 αθλητές στη διάθεσή της και ο Ιτούδης έχει περιθώριο λίγων ακόμα ωρών για να κάνει τις τελικές επιλογές του. Για την ακρίβεια, η σχετική διορία είναι μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (1/9), δηλαδή 24 ώρες πριν από το τζάμπολ του Ομίλου στο Μιλάνο.

Προτεινόμενα Άρθρα