Κανονικά μεταγραφές στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο

από AllAboutARIS

Νέα παράταση έδωσε το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο στην απόφασή του επί της προσφυγής (κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA) που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έπειτα από την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους. Η απόφαση του CAS αναμενόταν πριν τις 13 Αυγούστου και ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι θα αποφασίσει έως τις 15/9

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι (τουλάχιστον) η τεταρτη παράταση που δίνει το CAS για να αποφανθεί επί της συγκεκριμένης υπόθεσης. Αρχικά αναμενόταν να το κάνει στα τέλη του Απρίλη, στη συνέχεια ορίστηκε ως ημερομηνία η 15 του Μάη, ακολούθως δόθηκε νέα προθεσμία έως τα τέλη του Ιούνη, μετά η 15η του Ιούλη και έπειτα 13/8. Το ουσιαστικό για τον ΑΡΗ είναι ότι αυτή τη στιγμή έχει το δικαίωμα να συνεχίσει την πραγματοποίηση μεταγραφών και φυσικά στη δημιουργία ρόστερ ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Παράλληλα, ο ΑΡΗΣ περιμένει και μία… συγνώμη, από οσους έσπευσαν να την τιμωρήσουν από τον Απρίλιο. με προφανείς τους στόχους να δημιουργήσουν πρόβλημα και αναστάτωση.

Να τους ενημερώσουμε οτι θα πάρει παίκτες για…2 σεζόν για να βάλουν τα…αφηγήματά τους στον κάλαθο των αχρήστων. Εκεί άλλωστε τοποθετείται η συγκεκριμένη μορφή…δημοσιογραφίας.

Προτεινόμενα Άρθρα