Νίκη για Παναθηναίκο με Φόλενταμ (vid)

από AllAboutARIS
Ο Παναθηναϊκός παρά τις πολλές απουσίες είχε καλή εικόνα στο φιλικό με την Φόλενταμ, νίκησε 2-1 χάρη σε γκολ των Κουρμπέλη και Καρλίτος, με τον κόσμο να ζητά την νίκη μέσα στη Πράγα επί της Σλάβια.

Στο 8᾽ο Βαγιαννίδης έκανε ένα τρομερό σλάλομ αλλά νικήθηκε από τον πορτιέρε των Ολλανδών και στη συνέχεια ο Καμπετσής σε κενό τέρμα έκανε… τσαφ, χάνοντας ένα ”σίγουρο” γκολ.

Η υπεροχή των ”πρασίνων” καρποφόρησε στο 34′ όταν ο κορυφαίος του ημιχρόνου, Γιώργος Βαγιαννίδης κέρδισε πέναλτι. Ο Κουρμπέλης ευστόχησε και άνοιξε το σκορ ενώ στην συνέχεια οι ”πράσινοι” αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαν δημιουργήσει πολύ περισσότερες καθαρές ”ευκαιρίες”.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός συνέχισε να βρίσκει πολλούς χώρους αλλά να έχει εκνευριστικές επιλογές στο επιθετικό τρίτο και να χάνει τα… άχαστα. Ο Καμπετσής στο 50′ άργησε στο τετ α τετ, στο 56′ πάλι σε τετ α τετ πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του δεν ήταν τέτοιο που θα περνούσε την γραμμή και στο 58′ ο Ελ Καντίρι με τρομερό σουτ έκανε το 1-1.

O Kαρλίτος στο 76′ με τρομερή σουτάρ έκανε το 2-1, με τους Ολλανδούς να απειλούν με τον Ζεφούιτ στο 80′. Παρά τις πάρα πολλές αλλαγές ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύθηκε το άναρχο παιχνίδι των Ολλανδών αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει ακόμη ένα γκολ, με τον Ηλιάδη στο φινάλε να έχει μεγάλη διπλή ευκαιρία.

 

Προτεινόμενα Άρθρα