Ντε Λαουρέντις: “Κυνηγούσα για χρόνια τον Σπαλέτι, φυσικά και επεκτάθηκε το συμβόλαιο του”

από AllAboutARIS
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις έκανε γνωστό πως έχει ήδη ενεργοποιήσει την οψιόν του συμβολαίου του Λουτσιάνο Σπαλέτι για να παραμείνει στην Νάπολι.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΝάπολιΑουρέλιο ντε Λαουρέντις παραχώρησε δηλώσεις μετά την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του και την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος έπειτα από 33 χρόνια αποκαλύπτωντας την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι μέσω της χρήσης οψιόν, που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων τόνισε πως ο Ιταλός προπονητής έμεινε στην ομάδα, γιατί είναι «ερωτευμένος» μ’ αυτήν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αουρέλιο ντε Λαουρέντις:

«Τον Σπαλέτι τον κυνηγούσε για χρόνια και τελικά κατάφερε να τον φέρω στη Νάπολι. Μας επέστρεψε στην Ευρώπη και τώρα θα ήθελα να ανοίξει μια νέα εποχή για εμάς, επειδή είναι ένας θαυμάσιος ηγέτης.

Όσο για το συμβόλαιό του, ήδη έχω εξασκήσει την οψιόν που υπήρχε σε αυτό. Οι άνθρωποι δεν μένουν στη Νάπολι λόγω επιλογής. Ο Λουτσιάνο είπε ότι είναι ερωτευμένος με τη Νάπολι. Είναι ένας ήρωας μπήκε στην ιστορία και αξίζει να το απολαύσει».

Προτεινόμενα Άρθρα