Οι top επιλογές του 1,5 μήνα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο Περιστέρι έπεσε η αυλαία μίας περιόδου 45 ημερών με πολλά παιχνίδια και κυρίως μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον ΑΡΗ.

Στη διάρκειά της ο Άκης Μάντζιος κλήθηκε να διαχειριστεί μία ιδιαίτερη κατάσταση και με εκτενές ροτέισον σχεδόν σε όλα τα ματς της ομάδας, δίχως όμως να μην υπάρχουν και σταθερές σε αυτή την κατάσταση.

Στο σύνολο των 28 ποδοσφαιριστών που αξιοποίησε σε αυτά τα 13 παιχνίδια, υπήρχαν και εκείνοι που ήταν σχεδόν πάντα στα βασικά πλάνα του έμπειρου τεχνικού, με πρώτο και καλύτερο τον Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Ο Τσέχος στόπερ ξεκίνησε βασικός στα 11 από τα 13 παιχνίδια της ομάδας, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παίκτη, αγωνιζόμενος δίπλα σε Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ αλλά και στον Φατόρε. Έχασε μόνο δύο παιχνίδια και αυτά εξαιτίας του τραυματισμού του στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ είναι αυτός που ακολουθεί με δέκα συμμετοχές ενώ την τριάδα συμπληρώνουν… δύο ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Λορέν Μορόν, Μάρτιν Μοντόγια και Μόουζες Οντουμπάζιο, έχοντας από εννέα συμμετοχές ως βασικοί τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα