«Ο ΑΡΗΣ παραμένει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Θαμόρα»

από AllAboutARIS

Πριν από μερικούς μήνες, ΜΜΕ της Κόστα Ρίκα, αποκάλυψαν ενδιαφέρον του ΑΡΗ για τον Άλβαρο Θαμόρα. Έναν 21χρονο μεσοεπιθετικό, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του και ανήκει στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα. Σήμερα υπάρχει νέο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι Κιτρινόμαυροι παραμένουν ζεστοί για τον παίκτη, επίσης έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες και από άλλες χώρες, ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του ατζέντη του που αναφέρεται στην προσπάθεια που έκανε ο ΑΡΗΣ για να τον πάρει τον περασμένο Ιανουάριο.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα diarioextra αναφέρει:

“Ο Άλβαρο Θαμόρα έχει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον παρακολούθησαν τουλάχιστον τρεις ομάδες από την Ευρώπη και μία από το εξωτερικό.

Μια ομάδα ήταν από την Eredivisie (πρώτη κατηγορία Ολλανδίας), μια άλλη από την Ουγγαρία και μια επιπλέον από το MLS, που εντάσσονται στο ήδη γνωστό ενδιαφέρον του ΑΡΗ, από την Ελλάδα, ο οποίος ανεπιτυχώς προσπάθησε να τον προσθέσει στις τάξεις τους τον Ιανουάριο, αλλά παραμένει στο παιχνίδι της διεκδίκησής του”.

Στη συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις του ατζέντη του, Τζόναταν Ντεάρτε, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο παίκτης το πήρε… βαρέως όταν δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του στον ΑΡΗ.

“Το ενδεχόμενο να πάει στον ΑΡΗ στην Ελλάδα ήταν πολύ συγκεκριμένο, αλλά δεν έγινε λόγω ενός θέματος της Ντεπορτίβο Σάπρισα και ένιωσε λίγο απογοητευμένος με την ευκαιρία που έχασε”.

Προτεινόμενα Άρθρα