Ο Μάιος έχει τελικό και… αποφάσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μάιος μπήκε και όλος ο ΑΡΗΣ κινείται ακόμα περισσότερο στους ρυθμούς του Κυπέλλου, με τον τελικό να απέχει κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες.

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σε έναν μήνα βέβαια που το φινάλε του θα φέρει τον ΑΡΗ ενώπιον αποφάσεων και εξελίξεων όσον αφορά την επόμενη μέρα και το ρόστερ της ομάδας.

Το θέμα του προπονητή και τα συμβόλαια που λήγουν βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας, με τις περιπτώσεις των Φαμπιάνο-Κουέστα φυσικά να ξεχωρίζουν αλλά το φινάλε της σεζόν να τις επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Στην περίπτωση του Μάντζιου δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο, ωστόσο η επιθυμία παραμονής του είναι ίδια με αυτή που υπάρχει για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν εκείνοι που βρίσκονται στον “αέρα”, όπως οι Χουτεσιώτης και Ανσαριφάρντ αλλά και οι δεδομένες αποχωρήσεις όπως των Ρουπ, Ντουκουρέ ή παικτών που έχουν συμβόλαια αλλά δεν υπολογίζονται. Δηλαδή όπως οι Πάρντο και Ματαρίτα μεταξύ άλλων.

Φυσικά όλα επηρεάζονται από την κατάκτηση του Κυπέλλου και αν ο ΑΡΗΣ θα εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εάν το κάνει ο χρόνος που θα έχει μπροστά του δεν θα είναι πολύς -το πρώτο ματς θα είναι στις 11 Ιουλίου- οπότε στα… καπάκια μετά την πιθανή κατάκτηση του τροπαίου θα πρέπει να “τρέξει” τις κινήσεις για την επόμενη μέρα και τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει ναι μεν περισσότερος χρόνος αλλά πάλι κάποια ζητήματα, όπως αυτά των ανανεώσεων και του προπονητή, θα πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα.

Με πολύ απλά λόγια, ο Μάιος έχει πολύ… ζουμί για τον ΑΡΗ και η ευχή όλων είναι όλα να γίνουν στον απόηχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Προτεινόμενα Άρθρα