Ο νέος “γεμάτος” μήνας… δύο στόχων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η εβδομάδα που διανύει ο ΑΡΗΣ είναι η πρώτη… χαλαρή μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ρίχνοντας ταχύτητες έπειτα από ένα σερί δέκα αγώνων μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Μέρες σωματικής και πνευματικής κυρίως αποφόρτισης που χρειάζονταν οι “κιτρινόμαυροι”, πριν μπουν ξανά σε ακόμη δύο δύσκολους κύκλους αγώνων με έναρξη την 10η Φεβρουαρίου και φινάλε το φιήμερο 10-11 Μαρτίου.

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα του ΑΡΗ για τον επόμενο μήνα…

10/02 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΡΗΣ
13/02 Πανατωλικός-ΑΡΗΣ (Κύπελλο Ελλάδος)
17/02 Ατρόμητος-ΑΡΗΣ
25/02 Άρης-ΝΠΣ Βόλος
28/02 Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ
03/03 Άρης-ΑΕΚ
06/03 ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός (Κύπελλο Ελλάδος)

10-11/03 έναρξη των πλέι οφ

Ο ΑΡΗΣ έχει αρχικά τρία εκτός έδρας ματς σε διάστημα επτά ημερών και με το πρώτο του Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ματς στο οποίο ο ΑΡΗΣ έχει στόχο να τελειώσει με την πρόκριση από το Αγρίνιο, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό του “Βικελίδης”.

Μετά τον αγώνα στο Περιστέ΄ρι ακολουθεί ακόμη μία πιο άδεια εβδομάδα, πριν ξεκινήσει πάλι ένα… διαβολοπρόγραμμα με πέντε παιχνίδια σε διάστημα δύο εβδομάδων. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, συν την πρεμιέρα των πλέι οφ όπου ο ΑΡΗΣ έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει με ακόμη ένα ντέρμπι.

Πρόκειται ίσως για το τελευταίο δύσκολο και κυρίως “γεμάτο” κομμάτι της σεζόν για τους “κιτρινόμαυρους”, αφού μετά τα μέσα Μαρτίου υπάρχουν μόνο τα πλέι οφ για δύο μήνες, έχοντας και τη διακοπή λόγω Εθνικών προς τα τέλη Μαρτίου.

Ένα καλεντάρι στο οποίο ο ΑΡΗΣ καλείται να πάρει πρωτίστως την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, παίρνοντας παράλληλα όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στο πρωτάθλημα για να σιγουρέψει την 5η θέση και παράλληλα να μικρύνει την ψαλίδα από την 4η θέση πριν τα πλέι οφ. Μία προσπάθεια στην οποία ο Άκης Μάντζιος θα έχει τόσο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ όσο και τον Τζούισον Μπένετ.

Προτεινόμενα Άρθρα