Ο χρόνος με το μέρος του Νταρίντα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χθες ήρθε και σήμερα… προπόνηση για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος δεν έχασε καθόλου χρόνο στο ξεκίνημα του νέου κεφαλαίου της καριέρας του.

Δεν είναι συνηθισμένο για τους “κιτρινόμαυρους” να φέρνουν τόσο νωρίς στη Θεσσαλονίκη έναν ποδοσφαιριστή.  Στον πρώτο χειμώνα χωρίς CAS ο Νταρίντα είναι η εξαίρεση και η παρουσία του στην Ελλάδα είναι το πλεονέκτημά του για να είναι έτοιμος στις αρχές του μήνα.

Το θετικό με τον Τσέχο είναι ο αγωνιστικός ρυθμός που πήρε από τα φιλικά της Χέρτα Βερολίνου στη διακοπή, συν την παρουσία του στις προπονήσεις.

Αυτό περιμένουν στον ΑΡΗ να αποτυπωθεί μέσα και από τη διαδικασία των εξετάσεων, ώστε να απομείνει το φυσιολογικό διάστημα της προσαρμογής του, το οποίο δεν αναμένεται μεγάλο.

Ο Νταρίντα είναι ένας παίκτης με εμπειρία και παραστάσεις, που θα τον βοηθήσουν να μπει άμεσα στο κλίμα και στα “θέλω” του προπονητή.

Το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη θα τον βοηθήσει να αξιοποιήσει τις επόμενες 10-15 μέρες, δηλαδή μέχρι τον Ιανουάριο και το παιχνίδι της 4ης του μήνα με τον ΠΑΟΚ, όταν και αναμένεται να βρίσκεται στα πλάνα του Άλαν Πάρντιου.

Σήμερα και αύριο… πέφτει πάνω στην προετοιμασία της ομάδας για τη Λιβαδειά αλλά από την Πέμπτη θα μπει πιο ενεργά στη διαδικασία των προπονήσεων και θα φουλάρει για τα πρώτα παιχνίδια του Ιανουαρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα