Περιμένουν ντεμπούτο του Ροντρίγκες! (pic)

από AllAboutARIS

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να ΜΜΕ της Ονδούρας να… ασχολούνται με τον Λουίς Πάλμα και την πορεία-παρουσία του στον ΑΡΗ. Πλέον στο παιχνίδι μπήκε και ο Έντουιν Ροντρίγκες, για τον οποίο υπάρχουν αναφορές σε ιστοσελίδες της πατρίδας του.

΄Όπως για παράδειγμα η diez η οποία μάλιστα… προβλέπει ντεμπούτο του 22χρονου ποδοσφαιριστή. Ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι: “Πότε θα κάνει ο Έντουιν Ροντρίγκες το ντεμπούτο του με τον ΑΡΗ”, ενώ στο σχετικό κείμενο μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Ο μέσος της Ονδούρας Έντουιν Ροντρίγκες θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο στην ελληνική Super League με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης αυτή την Κυριακή μετά τη διακοπή. Ο Ροντρίγκες, που ήταν από τις τελευταίες μεταγραφές της ελληνικής ομάδας, είδε παίκτες εκτός για αρκετές ημέρες επειδή κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες και μπορούσε να το εκμεταλλευτεί.

Εκμεταλλεύτηκε την εβδομάδα για να εγκλιματιστεί στη Θεσσαλονίκη και συνεργάστηκε με το νέο προπονητή της ομάδας, τον Άγγλο Άλαν Πάρντιου. Μάλιστα, ζήτησε από την Ομοσπονδία άδεια για να μην κληθεί, καθώς οι μέρες χωρίς αγώνες θα τον βοηθούσαν”.

Και προσθέτει:

“Το ντεμπούτο του στην ελληνική Super League θα μπορούσε να γίνει την ερχόμενη Κυριακή ο ΑΡΗΣ θα επισκεφθεί τον Βόλο για την 6η ημέρα του ελληνικού πρωταθλήματος”.

Προτεινόμενα Άρθρα