Πληρώνει ο… απελευθερωμένος ΑΡΗΣ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μετά την πρώτη νίκη στα Playoffs, ο ανεβασμένος Άρης περιμένει τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00).

Ο Άρης με το εμφατικό «διπλό» στο Βόλο έκανε το καθήκον του και απέκτησε διαφορά ασφαλείας από τους Θεσσαλούς για να εξασφαλίσει και φέτος ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πλέον η ομάδα του Απόστολου Τερζή βρίσκεται στο +4 από τον Βόλο (44 βαθμοί) και απαλλαγμένη από το άγχος συνεχίζει με άλλον αέρα στο μίνι πρωτάθλημα.

Νέα πρόκληση η αναμέτρηση με τον 3ο της κατάταξης Ολυμπιακό (63 βαθμοί), απέναντι στον οποίο πήρε ισοπαλία με επική επιστροφή στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-2).

Οι Πειραιώτες προέρχονται από κακό σερί, καθώς μετρούν συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό (2-0) και ΑΕΚ (1-3) και οι «κίτρινοι» καλούνται να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ μετά την πρώτη τους νίκη στα Playoffs για να έχουν τον καλύτερο δυνατό απολογισμό στα παιχνίδια που απομένουν.

Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει στα Playoffs πως έχουν προβλήματα στην άμυνα, καθώς έχουν δεχθεί ίδιο αριθμό τερμάτων (8) και μάλιστα έχουν καταφέρει να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους μόλις μία φορά σε 5 αγώνες, κόντρα στον Βόλο. Σε απόδοση 2.08 να δούμε Goal/Goal.

Όσον αφορά τις φετινές τους αναμετρήσεις, ο Άρης είχε θριαμβεύσει στο «σπίτι» του στην κανονική περίοδο (2-1), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στις λεπτομέρειες σε τρία διαδοχικά παιχνίδια με το ίδιο σκορ (1-0), πριν το 2-2 στο Φάληρο. 

Ο ανεβασμένος Άρης θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Στο 1.98 να δούμε 1Χ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα