Πού… εξαφανίστηκαν Χαΐροβιτς και Ζερβίνιο

από AllAboutARIS

Έπαιξαν, για την ακρίβεια, ανήκαν στο ρόστερ του ΑΡΗ, σε δύο μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν με μεγάλες προσδοκίες. Αμφότεροι με βαριά βιογραφικά, τα οποία ουδέποτε δικαίωσαν και αποχώρησαν από την ομάδα χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό. Ο λόγος, όπως καταλάβατε και από την τίτλο, για του Χαΐροβιτς και Ζερβίνιο, οι οποίοι αποχώρησαν τελικά το περασμένο καλοκαίρι από τον ΑΡΗ και παραμένουν χωρίς ομάδα.

Το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα ότι σταματούν το ποδόσφαιρο, μας έβαλε στην διαδικασία να τους… αναζητήσουμε. Μη φανταστείτε πάντως ότι πετύχαμε πολλά.

Για τον Χαΐροβιτς, ελάχιστα πράγματα, πέραν του ότι προσπάθησε να βρει ομάδα στην Ελβετία και πλέον ασχολείται κυρίως με τα γυμναστήρια. Όσο για τον Ζερβίνιο, κατά καιρούς ανακοινώνει συμφωνίες ως… πρεσβευτής εταιριών που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο (η τελευταία αφορά σε καλλυντικά), κάνει συχνά ταξίδια στη Γαλλία για να δει την πρώην ομάδα του την Λιλ, ενώ φέρεται να περιμένει να έχει ενεργό ρόλο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που θα γίνει στη χώρα του, την Ακτή Ελεφαντοστού.

Προτεινόμενα Άρθρα