Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του ΑΡΗ με την αναβολή της αγωνιστικής

από AllAboutARIS

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που είναι προγραμματισμένη να γίνει το τριήμερο 9-10-11/12, δεν θα διεξαχθεί λόγω της αποχής των διαιτητών. Οπότε αν συμβεί αυτό, το ερώτημα που υπάρχει είναι από πού θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, όταν… επανεκκινήσει.

Επειδή λοιπόν, μιλάμε πλέον για τον β’ γύρο, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, όταν αρχίσουν και πάλι τα ματς, θα συνεχιστούν από εκεί που σταμάτησαν, δηλαδή από την 14η αγωνιστική.

Δείτε τι αναφέρει ο ΚΑΠ:

Και για να το κάνουμε πιο λιανά, αν πχ, οι διαιτητές κάνουν αποχή μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο κι επιστρέψουν το επόμενο, τότε το ματς με τον ΟΦΗ θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου κι εκείνο με τη Λαμία στις 20 Δεκεμβρίου. Από εκεί και πέρα, ο αγώνας στην Τρίπολη, λογικά θα πάει στις 3 Ιανουαρίου κι εκείνος με τον ΠΑΟΚ στις 7 του ίδιου μήνα.

Θα ακολουθήσει το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 10 Ιανουαρίου και τρεις μέρες αργότερα θα γίνει το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κ.ο.κ.

Όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, με την προϋπόθεση ότι η αποχή των διαιτητών θα κρατήσει για μία αγωνιστική. Διότι αν υπάρξει και δεύτερη, όλα θα πάνε ακόμη πιο πίσω.

Προτεινόμενα Άρθρα