Ρεάλ: Φοβερή στιγμή με τους Ροντρίγκο και Βινίσιους που δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν! (vid)

από AllAboutARIS

Βινίσιους και Ροντρίγκο δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, χαρίζοντας ένα μαγικό στιγμιότυπο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάνει την ανατροπή και τελικά να επικρατήσει με 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ετσι έφτασε στον 17ο τελικό της στο Champions League, εκεί όπου διεκδικήσουν το 14ο τρόπαιο στην πολύ σπουδαία ιστορία τους!

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος «δαίμονας» που ακούει στο όνομα Ροντρίγκο έφερε τα πάνω κάτω στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και ουσιαστικά χάρη σε αυτόν, αλλά και τον Καρίμ Μπενζεμά, οι «μερένγκες» γεύτηκαν στο τέλος τη χαρά της πρόκρισης.

Κορυφαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Βινίσιους, ο οποίος «κατάπιε» χιλιόμετρα και αποτελούσε συνεχώς μόνιμο κίνδυνο για τους αντιπάλους του. Μπορεί αυτή τη φορά να μην βρήκε δίχτυα, ωστόσο συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της ομάδας του.

Μόλις ο Ντάνιελ Ορσάτο έβαλε την σφυρίχτρα στο στόμα του για το τελευταίο σφύριγμα, Βινίσιους και Ροντρίγκο σωριάστηκαν στο χορτάρι, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς πέτυχαν. Οι δυο τους πέρασαν πολλά τα προηγούμενα χρόνια και η προσαρμογή τους στους Μαδριλένους δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Το βράδυ της Τετάρτης (04/05) όμως θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις αναμνήσεις τους, καθώς κατάφεραν να γράψουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία με χρυσά γράμματα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα