Σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι μετά από 13 χρόνια ο ιδιοκτήτης της ομάδας Σεΐχης Μανσούρ

από AllAboutARIS

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Champions League έφτασε. Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ θα κοντραριστούν στην Κωνσταντινούπολη έχοντας ως στόχο τη στέψη του πρωταθλητή Ευρώπης. Για πρώτη φορά οι «πολίτες», για τέταρτη η ομάδα του Μιλάνο.

Μάλιστα και οι δύο ομάδες έχουν κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο τη φετινή σεζόν, με τη Σίτι να έχει ήδη πάρει την Premier League και το κύπελλο. Ενώ οι «νερατζούρι» έχουν κατακτήσει το κύπελλο Ιταλίας.

Στο «Κεμάλ Ατατούρκ», το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχης Μανσούρ, προκειμένου να δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του. Ο 43χρονος έχει ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και θα βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου, για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια!

Η τελευταία φορά που έδωσε το «παρών» σε αγώνα της ομάδα του Μάντσεστερ ήταν τον Αύγουστο του 2010, όταν οι «πολίτες» είχαν αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Ο Μανσούρ εξαγόρασε τη Σίτι το 2008 και υπό την ιδιοκτησία του έχει κατακτήσει εφτά πρωταθλήματα, τέσσερα Carabao Cup και τρία κύπελλα Αγγλίας. Το μόνο που λείπει είναι το Champions League.

Στο οποίο έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτησή του το 2021. Όταν οι «πολίτες» είχαν αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο Οπόρτο και συγκεκριμένα στο «Ντραγκάο», χάνοντας 0-1 χάρη στο γκολ του Κάι Χάβερτζ.

Προτεινόμενα Άρθρα