«Σε Σαουδική Αραβία ή Ιταλία ο Ζερβίνιο»

από AllAboutARIS

Παραμένοντας χωρίς ομάδα μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον ΑΡΗ, ο Ζερβίνιο, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, σκέφτεται πλέον σοβαρά να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

Μένοντας συστηματικά κι εκτός της εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού, ο Αφρικανός είχε μία σημαντική, στην χώρα του, συνάντηση, με τον αρχηγό του κράτους, Αλασάνε Ουατάρα. Όπως γράφουν στην Ακτή Ελεφαντοστού…: «Ο Ζερβίνιο πήγε να εκφράσει όλη του την ευγνωμοσύνη στον πρώτο πολίτη της χώρας, έχοντας βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του, κατά τη διάρκεια της κηδείας του πατέρα του, στις 29 Απριλίου.

«Είναι τιμή να με δέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ήθελα, εκ μέρους της οικογένειάς μου και για λογαριασμό μου, να του δείξω την ευγνωμοσύνη μας. Το να τον έχουμε δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ήταν μια τεράστια τιμή», είπε ο Ζερβίνιο σε γραπτή δήλωσή του».

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται επίσης πως…: «Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής σίγουρα θα υπογράψει τον Ιανουάριο του 2024, με σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας ή της Ιταλίας όπου εξακολουθεί να έχει καλή φήμη».

Τέλος, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει ότι…: «Ο Ζερβίνιο έχει ήδη ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ θέλει επίσης να επενδύσει σε επιχειρήσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα