Στα δικαστήρια με Μήτρογλου!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εδώ και καιρό ήταν δεδομένο ότι οι σχέσεις ΑΡΗ και Μήτρογλου δεν ήταν ιδανικές, με την κατάσταση να μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Η ομάδα έδωσε τις ευκαιρίες της στον 34χρονο, ουδέποτε όμως αυτές τις εκμεταλλεύτηκε και ούτε έφτασε σε κατάσταση που θα μπορούσε να αγωνιστεί.

Ο Μήτρογλου είχε φτάσει τον Μάντζιο πολλές φορές στα όρια του -αποδεικνύεται πλέον και για τους εμπαθείς ότι δεν ήταν ευθύνη του Έλληνα τεχνικού- ενώ το ίδιο φαίνεται ότι έγινε και με τον Μπούργος αφού διαπίστωσε ότι ο παίκτης δεν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, παρά την πρόθεσή του να τον βοηθήσει.

Το σημείο… θράσους της υπόθεσης είναι ότι ο Μήτρογλου έκανε καταγγελία λύσης του συμβολαίου του και πλέον οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, έχοντας σταματήσει ήδη από τις προπονήσεις της ομάδας.

Η κίνησή του αυτή έρχεται λίγο πριν το φινάλε της σεζόν και έχοντας πάρει τα περισσότερα χρήματα από το συμβόλαιό του, επιβεβαιώνοντας εδώ και τόσους μήνες ότι στόχος του ήταν τα χρήματα και όχι να αγωνιστεί.

Το γεγονός ότι δεν σεβόταν ούτε αυτός την καριέρά του και τον εαυτό του, ήταν εμφανές και πριν περίπου δύο μήνες όταν επέστρεψε από τη Γερμανία με… 99 κιλά, τα οποία είναι απαγορευτικό νούμερο για επαγγελματία ποδοσφαιριστή που θέλει να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε μία ομάδα

 

Προτεινόμενα Άρθρα