Στην τελική ευθεία για Σέρρες με… πονοκέφαλο στα στόπερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το Κύπελλο μπαίνει για την ώρα στην άκρη και ο ΑΡΗΣ ρίχνει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα και στην εκτός έδρας αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου (03/01) με τον Πανσερραϊκό.

Από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μπαίνει στην τελική ευθεία, με αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν στα αρχικά πλάνα του Άκη Μάντζιου και άλλους να “πονοκεφαλιάζουν” τον Έλληνα τεχνικό.

Αυτό ισχύει κυρίως για τα στόπερ όπου Φαμπιάνο και Ρόουζ ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα. Ο Βραζιλιάνος δύσκολα θα προλάβει το ματς του Σαββάτου, με τον Γάλλο να έχει κάποιες παραπάνω πιθανότητες και να… τρέχει ώστε να είναι έτοιμος και να πλαισιώσει τον Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Οντουμπάζιο, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Μορόν, Βερστράτε αναμένεται να επανέλθουν στην ενδεκάδα, όπως το ίδιο λογικά θα γίνει και με τον Κουέστα ο οποίος μπήκε στις προπονήσεις και είναι καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Η πιθανή διεξαγωγή των αγώνων Κυπέλλου τη μεθεπόμενη εβδομάδα δίνει μία εξτρά ευελιξία στον Μάντζιο για το ματς του Σαββάτου, με τον ΑΡΗ αμέσως μετά να έχει το χρονικό περιθώριο για κάποιες ανάσες πριν μπει ξανά σε διαδικασία διαδοχικών αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Προτεινόμενα Άρθρα