Στις 11:00 το τρισάγιο για τον Άλκη – Οι σημερινές δράσεις της Δομής

από AllAboutARIS

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού, με τον ΑΣ ΑΡΗΣ και τη Δομή εις το Όνομα του Άλκη να έχουν ετοιμάσει μερικές εκδηλώσεις μνήμης.

Στις 11:00 ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ έχει προγραμματίσει τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε και πλέον φέρει το όνομα του. Το «παρών» θα δώσει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των “Κιτρινόμαυρων”, εκτός από φιλάθλους και στελέχη της ομάδας.

Η Δομής Εις το Όνομα του Άλκη βρέθηκε από χθες το βράδυ στο σημείο, όπου και άναψε συμβολικά 19 κεριά, ένα για κάθε χρόνο που… πρόλαβε να ζήσει ο Άλκης Καμπανός, πριν του αφαιρέσουν τη ζωή.

Από ‘κει και πέρα, για σήμερα έχει ανακοινώσει:

Στις 17.00 της 1ης Φεβρουαρίου κατόπιν πρότασης της Δομής και της άμεσης ανταπόκρισης των παιδιών και των γονιών τους, ο μικρός Γιάννης, ο μικρός Λέανδρος και ο μικρός Σπύρος, παιδιά με αναπηρία και τεράστιο σθένος, φίλοι του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αντίστοιχα, φορώντας τα διακριτικά των ομάδων, αλλά και η μικρή Μάγια θα αφήσουν συμβολικά στο σημείο της δολοφονίας από ένα λουλούδι, στέλνοντας μήνυμα αθλητικού πνεύματος, συνύπαρξης των χρωμάτων και συμπερίληψης.

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας της 1ης Φεβρουαρίου θα εγκαταστήσει, στο σημείο της δολοφονίας, ένα banner με σύνθημα ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΗ και καλεί (στα πλαίσια της 1ης Φεβρουαρίου ως, άτυπης ακόμη, Πανελλήνιας ημέρας Φιλάθλου/Οπαδού) φιλάθλους και οπαδούς διαφορετικών ομάδων να φωτογραφηθούν εκεί μαζί, φορώντας τα χρώματα των ομάδων τους και να στείλουν τις φωτογραφίες στο email: info@inthenameofalkis.com, ή με μήνυμα στις σελίδες μας στο Facebook ή Instagram, έτσι ώστε να γίνει η ανάρτηση από τη Δομή όλων αυτών των φωτογραφιών με σκοπό τη δημιουργία ενός κύματος ενσυναίσθησης και συνύπαρξης των χρωμάτων.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, να συμμετάσχουν σε όποια δράση μπορούν. Επίσης θα θέλαμε τα μέλη της Δομής που έχουν μπλουζάκια της Δομής να τα φορέσουν και να έρθουν με αυτά στις 2 δράσεις στο σημείο της δολοφονίας.

Προτεινόμενα Άρθρα