Σύνθημα… αντίδρασης και αντεπίθεσης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νίκη και τίποτε άλλο είναι το ζητούμενο για τον ΑΡΗ στην Τρίπολη, όπου απόψε αντιμετωπίζει τον Αστέρα (21:30, AllAboutARIS LIVE) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Τα περιθώρια στένεψαν για τους “κιτρινόμαυρους” μετά τις απώλειες βαθμών με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ και θέλουν τη νίκη ώστε να κρατήσουν επαφή με την κορυφή και τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Πίεση για το αποτέλεσμα υπάρχει και στην πλευρά του Αστέρα, ο οποίος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες και θέλει να “σπάσει” το ρόδι απόψε κόντρα στον ΑΡΗ, ώστε να πάρει και βαθμολογική ανάσα.

ΑΡΗΣ: Ολοι “μέσα”, πλην του Νταμπό

Σχεδόν πλήρης ταξίδεψε ο ΑΡΗΣ από χθες στην Τρίπολη, καθώς υπάρχει η απουσία του τιμωρημένου Μπράιαν Νταμπό.

Ο 30χρονος χαφ αποβλήθηκε με τον ΠΑΟΚ και έτσι οι Ντιόπ και Ντουκουρέ είναι μοναδικές επιλογές στα χαφ. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Τόλη Τερζή, υπολογίζοντας πλέον και τον Οντουμπάζιο που επανήλθε από τη θλάση η οποία τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Camacho, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Σγούρος.

Αστέρας Τρίπολης: Σημαντικές απουσίες για τον Μεταξά

Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως το σημερινό, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει και λίγες απουσίες.

Κρέσπι, Βαλιέντε, Σίτο και Μουνάφο είναι off για το αποψινό ματς και κρίνονται ως σημαντικές απώλειες για τους Αρκάδες.

Η αποστολή του Αστέρας Τρίπολης:  Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Garcia, Τασουλής, Carmona, Atienza, Castano, Alvarez, Αντζουλάς, Zoukanovic, Stanko, Tilica, Iglesias, Bertoglio, Riera, Gardawski, Dominguez, Bartolo, Barrales, Benito.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

4η αγωνιστική Super League

Αστέρας Τρίπολης-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

21:30, Novasports

 

Προτεινόμενα Άρθρα