«Φιλικό» παιχνίδι έληξε με συγκρούσεις στην Παλαιστίνη!

από AllAboutARIS

Ένα «φιλικό» ντέρμπι μεταξύ των ομάδων της Ιορδανίας, Αλ Ουεντάτ και Αλ Φαϊσαλί στο πλαίσιο τουρνουά τεσσάρων ομάδων που διεξήχθη στα παλαιστινιακά εδάφη ολοκληρώθηκε χθες (29/5) με συγκρούσεις μεταξύ παικτών και οπαδών που προκάλεσαν ταραχές, με συνέπεια τη διακοπή του αγώνα.

Ο εναρκτήριος αγώνας του «φιλικού τουρνουά Ιερουσαλήμ και Αλ-Καραμά» στο στάδιο «Faisal Al-Husseini» στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη ήταν ισόπαλος στο 1-1 στις καθυστερήσεις, πριν ξεσπάσουν επεισόδια μετά από φάουλ παίκτη της Αλ Φαϊσαλί. Οπαδοί πέταξαν μπουκάλια και κάποιοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο αγώνας να  διακοπέι.

Δύο παλαιστινιακές ομάδες, η Χιλάλ Αλ Κουντς και η Τζαμπάλ Αλ Μουκαμπέρ, επρόκειτο να παίξουν αργότερα  σήμερα (30/5), ενώ ο τελικός αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή.

Το φιλικό τουρνουά διεξήχθη για πρώτη φορά τον Μάρτιο του περασμένου έτους με τέσσερις παλαιστινιακές ομάδες να συμμετάσχουν μαζί με τις ίδιες δύο ομάδες της Ιορδανίας. Η Αλ Ουεντάρ  κατέκτησε τελικά τον τίτλο.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου  της Παλαιστίνης (PFA) , ενώ στον εναρκτήριο αγώνας ήταν παρών ο πρόεδρος της PFA Τζιμπρίλ Ραγιούμπ.

Προτεινόμενα Άρθρα