"Αν μπούμε σοβαροί, δεν θα έχουμε πρόβλημα"

από AllAboutARIS

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς μίλησε εν όψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας της Stoiximan.gr Football League με τον Αιγινιακό, σημειώνοντας πως ο ΑΡΗΣ με τον κόσμο στο πλευρό του, θα πρέπει από αύριο να δείξει ποιος θα είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα.

“Επιτέλους έφτασε η μέρα να ξεκινήσουμε. Τρεις μήνες διήρκησε η προετοιμασία, νομίζω πως δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Ήταν και καλό από μια άποψη για εμάς, καθώς αρκετά παιδιά προλάβαμε να επιστρέψουμε από τραυματισμούς. Είμαστε έτοιμοι. Φέτος θα είναι η χρονιά που η ομάδα πρέπει να κάνει αυτό που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και καιρό. Από αύριο λοιπόν εμείς οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος, να δείξουμε ποιοι είμαστε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον έχουμε ανάγκη”. Σημείωσε αρχικά ο έμπειρος μέσος

Για τον προσεχή αντίπαλο, τον Αιγινιακό:

“Είναι καλή ομάδα ο Αιγινιακός, έχουμε παίξει ένα φιλικό μαζί τους. Φέτος τα πράγματα πιστεύω θα εξαρτηθούν από εμάς. Με φουλ σοβαρότητα και πάθος να καταφέρουμε τον στόχο μας”.

Για το συναισθηματικό “δέσιμο” που έχει με τον ΑΡΗ:

“Ο ΑΡΗΣ για μένα δεν είναι μια απλή ομάδα. Έχω μία ιστορία από πίσω μου, ο πατέρας μου άφησε το στίγμα του στην ομάδα. Εγώ δεν μπορώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο που έφτασε εκείνος, αλλά μπορώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα ν γυρίσει στην Super League. Έκανα το επίσημο ντεμπούντο μου με την φανέλα του ΑΡΗ στο κύπελλο και είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω ν’ αφήσω κι εγώ το δικό μου σημάδι στην ομάδα”.

Αν έχουν καθόλου στο μυαλό τους το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν με τον Αιγινιακό:

“Είναι διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό. Άλλο το επίσημο, αλλό το φιλικό. Η ομάδα του Αιγινιακού είναι καλή, το φιλικό που παίξαμε δεν τους αντιπροσωπεύει. Εμείς αν μπούμε σοβαροί αύριο, δεν θα έχουμε πρόβλημα”.

Για τα στοιχεία που πρέπει να βγάλει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο:

“Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, όμως φέτος το πάθος η θέληση και η σοβαρότητα είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά. Από αύριο πρέπει να στείλουμε το μήνυμα μας προς όλους για το ποιοι είμαστε και σε αυτό χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Κάθε παίκτης στην ομάδα θα δώσει ότι έχει και δεν έχει για την ομάδα”.

Για το ματς Κυπέλλου που προηγήθηκε με τον Πανιώνιο:

“Ήταν το πρώτο επίσημο που παίξαμε στο “Βικελίδης”. Είχαμε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, ίσως να αντιμετωπίσαμε και με λίγο περισσότερο στον πανιώνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε όπως πρέπει να παίζουμε σε όλα τα ματς. Με πάθος, δύναμη, τρεξίματα και τσαμπουκά”.

Προτεινόμενα Άρθρα