Κόντε: "Απόλυτα πιστός στην Τσέλσι"

από AllAboutARIS

Δεν τον πτοεί τίποτα! Τα αρνητικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με τις… μουρμούρες ότι έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και πως η διοίκηση είναι έτοιμη να του δείξει την πόρτα της εξόδου δεν επηρεάζουν τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ξεκαθάρισε πως από μέρους θα παραμείνει πιστός στην Τσέλσι!

Ο κόουτς των «μπλε» αναφέρθηκε επίσης και στην επιτακτική ανάγκη για νίκη στο παιχνίδι της Δευτέρας (12/2) ενάντια στη Γουέστ Μπρομ, που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας μετά τις απανωτές «σφαλιάρες» από Μπόρνμουθ και Γουότφορντ!

«Δεν σκέφτομαι την πιθανότητα να φύγω από την ομάδα. Είμαι απόλυτα πιστός στην ομάδα, όπως και οι παίκτες μου και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό! Ο προπονητής μιας ομάδας κρίνεται από τα αποτελέσματα. Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

«Πρέπει να σταματήσουμε αυτό το αρνητικό σερί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ενάντια στη Γουέστ Μπρομ. Δεν θα είναι εύκολο, διότι όπως ξέρετε σε τέτοιες στιγμές η αυτοπεποίθηση δεν είναι υψηλή. Οφείλουμε όμως να εμπιστευτούμε τη δουλειά μας, το ποδόσφαιρο μας και να πάρουμε το τρίποντο!

Ο κάθε παίκτης ξέρει καλά ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Η εμφάνισή μας με τη Γουότφορντ ήταν εξαιρετικά άσχημη. Οι ευθύνες, είτε στα καλά είτε στα άσχημα, πρέπει να μοιράζονται. Μετά από ένα τέτοιο σερί, λοιπόν, η ευθύνη είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε μένα, τους παίκτες και την ομάδα»!

Προτεινόμενα Άρθρα