Τότι: "Ηθελα να ρίξω μπουνιά στον Νέντβεντ"

από Γιώργος Γκάτος

Στο βιβλίο που εξέδωσε σήμερα ο Φραντσέσκο Τότι, το "Un capitano", αναφέρεται σ’ ένα σημείο στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνικής Ιταλίας με την Τσεχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 το οποίο κατέκτησαν οι πρώτοι. Συγκεκριμένα ο Τότι μίλησε για τα…. συναισθήματα του για τον Πάβελ Νέντβεντ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στο βιβλίο ο Τότι:

“Εκείνη τη μέρα ο Νέντβεντ ήταν σε τρελή φόρμα και με πονάει που το λέω αυτό γιατί δεν μπορούσα να τον αντιμετωπίσω σε κανένα σημείο του γηπέδου” τόνισε στην αρχή.

“Τον ακουμπούσες και σε πέταγε δέκα μέτρα μακριά. Σε έκανε να θες να του ρίξεις μπουνιά και αυτό τα λέει όλα. Ηταν τόσο καλός, ήταν ακόμα καλύτερος σε αυτό το παιχνίδι σε σημείο που ο Μπουφόν χρειάστηκε να κάνει 3-4 επεμβάσεις παγκόσμιας κλάσης για να μας σώσει. Αφού επανέλαβα ότι τον μισούσα ως παίκτη και παραδέχθηκα ότι είναι ένα συναίσθημα που δεν είχα με άλλον, πρέπει να πω ότι ήταν καλός μαζί μου στην κλήρωση του Champions League στο Μόντε Κάρλο. Ηρθε εκείνος σε εμένα και με ρώτησε πως είμαι τώρα που τελείωσα την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής”.

Προτεινόμενα Άρθρα