Προτάθηκε (και) ο ακριβός Ιμπάνιες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρκετά υψηλές κρίθηκαν σε πρώτη φάση οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή

Το αριστερό άκρο της άμυνας είναι μία από τις θέσεις τις οποίες ο ΑΡΗΣ θέλει ενίσχυση, αναζητώντας τον τελευταίο καιρό την περίπτωση του ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Μιχάλι Κορχούτ. Ανάμεσα στις αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στην ομάδα βρίσκεται και αυτή του Λουίς Ιμπάνιες. Πέραν όμως από αξιόλογη, την δεδομένη χρονική στιγμή κρίνεται και αρκετά ακριβή. 

Ο παίκτης προτάθηκε πριν από λίγες μέρες στους “κιτρινόμαυρους” και υπήρξε μια πρώτη επαφή με τον ατζέντη του. Σε αυτήν διαπιστώθηκε η σημαντική διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό, αφού η πλευρά του ποδοσφαιριστή αξιώνει ένα ποσό λίγο πάνω από τις 350 χιλ ευρώ, την ώρα που η αντιπρόταση του ΑΡΗ ήταν κάτι παραπάνω από 200 χιλ ευρώ. Γίνεται κατανοητό, παρόλο που η συγκεκριμένη περίπτωση κρίθηκε αρκετά αξιόλογη από τους ανθρώπους του ΑΡΗ, ότι αυτή την στιγμή δεν έχουν την πρόθεση να πλησιάσουν το συγκεκριμένο νούμερο όσον αφορά την προσθήκη που θα κάνουν στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πολύ απλά, αν παίκτης δεν ρίξει τις απαιτήσεις του τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωση του για τον ΑΡΗ. 

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ, όπου και είχε ενα αρκετά υψηλό σμυβόλαιο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όντας κάτοχος κροάτικου διαβατηρίου. Στην Κροατία έμεινε μέχρι το 2014 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Ράσινγκ Κλουμπ.

Προτεινόμενα Άρθρα