Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πρώτο εμπόδιο του ΑΡΗ στο φετινό Europa League, ξεπεράστηκε. Η ΑΕΛ Λεμεσού αποδείχθηκε, όπως αναμενόταν, σκληρό καρύδι αλλά η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε και… βλέπει Μόλντε.

Οι Νορβηγοί είναι ο επόμενος αντίπαλος των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι εξασφάλισαν άλλες δύο εβδομάδες με αυξημένο αγωνιστικό ενδιαφέρον. 

Σε έξι μέρες η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα δοκιμαστεί στο “Ακερ Στάντιον” όπου θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από τους πρωτοπόρους του νορβηγικού πρωταθλήματος. Ενα πολύ πιο δύσκολο εμπόδιο από αυτό των Κύπριων.

Η Μόλντε είναι μία από τις λίγες ομάδες της διοργάνωσης που βρίσκονται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, αφού δίνει επίσημα παιχνίδια από τον περασμένο Μάρτιο. Μπορεί με την Τσουκαρίτσκι να δυσκολεύτηκε στην έδρα της (0-0) αλλά στο Βελιγράδι έκανε το καθήκον της και έχει βλέψεις για τους ομίλους. 

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει χρόνο για χάσιμο αφού από σήμερα ουσιαστικά αρχίζει η προετοιμασία του για το παιχνίδι της άλλης εβδομάδας. Η αποστολή επιστρέφει σήμερα στην Θεσσαλονίκη και από αύριο ο Τόλης Τερζής θα ενημερώσει τον Σάββα Παντελίδη όσον αφορά τους Νορβηγούς, από τη στιγμή που βρέθηκε στο Βελιγράδι πριν δύο βράδια και τους παρακολούθησε από κοντά.

Προτεινόμενα Άρθρα