Την ΑΕΛ να κερδίσω…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με την δημοσιοποίηση της έκθεσης της Αστυνομίας νομίζω αντιλήφθηκε και ο τελευταίος τι ακριβώς συνέβη στην Τούμπα στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Με την δημοσιοποίηση της έκθεσης της Αστυνομίας νομίζω αντιλήφθηκε και ο τελευταίος τι ακριβώς συνέβη στην Τούμπα στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Ποιος είπε ψέματα και ποιος αλήθεια, αν υπήρξαν καταδότες…φανταστικών γεγονότων και αν ορισμένοι έχουν καταδώσει την… σχέση τους με την αλήθεια.

Χαίρομαι ιδιαίτερα με το αληθινό πρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις επιλογές της. Χαίρομαι ιδιαίτερα που πλέον και δημόσια παρουσιάζουν ακριβώς αυτό που είναι. Θέλω να συνεχίσουν να λειτουργούν με την ίδια ακριβώς έπαρση. Να μην χαρακτηρίζουν ντέρμπι το παιχνίδι με τον ΑΡΗ παρά το γεγονός ότι η έννοια του ντέρμπι έχει τον τοπικό χαρακτήρα και μόνο, αλλά την ίδια στιγμή να χρεώνουν τον δικό τους πελάτη με 7.99 και όχι με 4.99 που τον χρέωσαν στα άλλα ματς. Για να πάρουμε το χρήμα από τον Παοκτσή μια χαρά ντέρμπι το βαφτίσαμε. Διοργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις κατά του ρατσισμού, βγάζουμε ανακοινώσεις, υπάρχουν φυσικά και τα πολλαπλά επαινετικά σχόλια, αλλά την ίδια στιγμή πετάμε τα ρατσιστικά σχόλια για τετράποδα με…ακράτεια. Βέβαια όταν ο ίδιος παίκτης το έκανε με την φανέλα του Ολυμπιακού ήταν απλά…Κυριακή.

Προτεινόμενα Άρθρα