Εμπειρία ή ορθολογικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πιθανή ενδεκάδα στη σημερινή αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς

Ο ΑΡΗΣ σε λίγες ώρες υποδέχεται την ΑΕΛ και λίγο πριν την σέντρα θα δοθεί απάντηση στο ερωτηματικό που αφορά την μεσαία γραμμή του ΑΡΗ.

Η απουσία του τιμωρημένου Σάσα προβλημάτισε όλη την εβδομάδα τον Τόλη Τερζή, δοκιμάζοντας όλες τις διαθέσιμες λύσεις. Από την ορθολογική λύση του Μπα μέχρι την… έκπληξη -εάν υλοποιηθεί- με τον Φραν Βέλεθ. 

Ο Γάλλος μέσος μαζί με τον Λίριν Ντουάρτε φαίνεται να είναι οι δύο… φιναλίστ στην “κούρσα” για μία φανέλα βασικού. Από την μία η έμπειρι επιλογή του Ολλανδού, στην οποία εφόσον προχωρήσει ο Τερζής θα σημαίνει ότι ο Ματίγια θα πάει στο “6”. Από την άλλη ο Μπα είναι η πιο λογική λύση αλλά ο προπονητής του ΑΡΗ δεν θέλει να “ρίξει” τον νεαρό μέσο τόσο απότομα στην ενδεκάδα. Ενα στοιχείο που δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Ντουάρτε αλλά δεν καθιστά και σίγουρη την παρουσία του στην ενδεκάδα. 

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα αλλάξει κάτι, πλην του Έμαν που θα πάρει την θέση του Κουέστα. Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ και Κόρχουτ θα είναι η τετράδα της άμυνας, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ντιγκινί, Γκάμα και Φετφατζίδης θα αποτελέσουν την τριάδα πίσω από τον Ιντέγε.

Προτεινόμενα Άρθρα