Γκριεζμάν: "Δεν έφυγα από την Ατλέτικο για να πάρω Champions League, αλλά για να αλλάξω στυλ"

από AllAboutARIS

Μπορεί να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα 100% στον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, όμως ο Αντουάν Γκριεζμάν, που αποτέλεσε την πανάκριβη μεταγραφή για τους "μπλαουγκράνα" το περασμένο καλοκαίρι, θεωρεί ότι είναι σε καλό δρόμο, τόσο ο ίδιος, όσο και η σχέση του με τους Μέσι και Σουάρες.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην UEFA.

“Δεν άφησα την Ατλέτικο για να κερδίσω το Champions League ή για να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Ήρθα εδώ για να μάθω ένα νέο στιλ παιχνιδιού, για να αποκτήσω μια νέα φιλοσοφία και να βελτιωθώ σε προσωπικό επίπεδο. Στόχος ήταν να μάθω ένα νέο στιλ παιχνιδιού σε μια ομάδα που βλέπει το ποδόσφαιρο διαφορετικά. Στόχος μου ήταν να μάθω κάτι νέο, γιατί χωρίς αμφιβολία και η Ατλέτικο μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα ή το Champions League σε οποιαδήποτε στιγμή”, είπε ο Γκριεζμάν για την πρώην ομάδα του, ενώ δήλωσε ντροπαλός, αναφερόμενος στη σχέση του με τους Μέσι και Σουάρες.

“Είμαι πραγματικά ντροπαλός και έχω πρόβλημα στο να πάω να μιλήσω μαζί τους. Δεν είμαι ο τύπος που θα ξεκινήσει μια συζήτηση, είμαι υπερβολικά ντροπαλός. Ο Λουίς , ο Λέο κι εγώ γνωριζόμαστε, πάμε για φαγητό μαζί και η σχέση μας βελτιώνεται με το χρόνο”, αποκάλυψε.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα