Μετράει δυνάμεις στο ΟΑΚΑ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλήρεις οι "κιτρινόμαυροι" στο ΟΑΚΑ και με τον Ματέο Γκαρσία στην απσοτολή.

Η 4η αγωνιστική της Super League “φέρνει” και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τον ΑΡΗ.

Πριν την διακοπή του πρωταθλήματος οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν τις δυνάμεις τους στο ΟΑΚΑ, όπου στις 16:00 αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό. 

Είναι το πρώτο δυνατό παιχνίδι για φέτος, τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τον Άκη Μάντζιο που σήμερα θα κάτσει για δεύτερη φορά στον πάγκο της ομάδας. 

ΑΡΗΣ: Με Ματέο και χωρίς απουσίες

Το σημείο αναφοράς στην αποστολή του ΑΡΗ είναι ο Αργεντινός, ο οποίος με μόλις δύο προπονήσεις κατάφερε να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα. 

Παράλληλα ο Μάντζιος έχει στην διάθεσή του τόσο τον Σάκιτς όσο και τον Σάσα, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που είχαν τις προηγούμενες ημέρες. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Sundgren, Ali Adem, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με την πλάτη στον τοίχο

Τα πράγματα είναι δύσκολα στο “τριφύλλι” και μάλιστα αρκετά νωρίς στην σεζόν, μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα και την εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο του Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος είναι και στην πιο δύσκολη θέση. 

Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Ιωαννίδης και Αντονίτο έμειναν εκτός αποστολής για τους “πράσινους”. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:  Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-4η αγωνιστική Super League

-Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ(16:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Ολυμπιακό Στάδιο”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων)
4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Προτεινόμενα Άρθρα