Οργή και τρελό ξεφωνητό σε Ιβάν, Πάμπλο και παίκτες του ΠΑΟΚ!(pics)

από Γιώργος Γκάτος

ΧΙΛΙΑΔΕΣ Μηνύματα θυμού και έντονων αποδοκιμασιών στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά Σαββίδη, διοικούντων, Γκαρσία και παικτών στο FB

Το έχουμε σημειώσει πάρα πολλές φορές για την…Επικοινωνία! Μία ολόκληρη εβδομάδα και φυσικά τα τελευταία χρόνια αντί να ασχολούνται με όσα απίστευτα διοικητικά λάθη γίνονται και για να καλύψουν τα ποδοσφαιρικά “εγκλήματα” με Μάτος, Μίσιτς, Βιερίνια, Μαουρίσο, Σάκχοφ, Στοχ, Βερνμπλουμ, Κάνιας, Λουτσέσκου, Χατσερίδηδες και τεχνικούς διευθυντές που ερχονται ως…μάγοι και αποχωρούν με master στο football manager. Αλλά και το… νέο ξεπούλημα (μετά τους Πρίγιοβιτς, Όλσεν, Λούκας Πέρεθ) των καλύτερων παικτών (Άκπομ, Πέλκα, Λημνιού και έπεται συνέχεια) για να φέρουν στην θέση τους υπερπαικταράδες που πατάνε την μπάλα και πέφτουν. Δεν ανοίγουμε τα…Πηγάδια, την Ξάνθη και τον Φασίδη με τον Καλπαζίδη γιατί θα ξεκαρδιστεί ξανά το Πανελλήνιο. Όλοι αυτοί όμως έπιασαν στο στόμα τους τον ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο ΑΡΗΣ δέχθηκε τόνους λάσπης.

Κείμενα, δημοσιεύματα, ραδιοφωνικές εκπομπές, ρεπορτάζ (Ο Θεός να τα κάνει), επίθεση αηδιαστική, ύπουλη και στημένη κατά του Σιαμπάνη, των παικτών του ΑΡΗ, του Άκη Μάντζιου, υπονοοούμενα και εμετός κατά του Θόδωρου Καρυπίδη και του ΑΡΗ. Ύμνοι για τον Παυλάρα που κέρδισε τον τελικό με την Λαμία και τον Παναιτωλικό και τους Ολλανδούς που με 21(!!!) απουσίες λόγω covid ήρθαν στην Ελλάδα με μισή ομάδα. Η…μαντάρα στην Ολλανδία καλύφθηκε με…επανάσταση και την δήλωση περί τελικών και φιλικών. Για να δούμε όμως τι θα γίνει τώρα που μετά το 2-1 των αναπληρωματικών της Ομόνοιας ο προπονητής χωρίς δίπλωμα UEFA PRO κάθισε στον πάγκο και παρακολούθησε από εκεί την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. 

Ρεπορτάζ…αντικειμενικά και όχι “οπαδικά” για αυτά δεν θα δείτε. Είδατε και ακούσατε φυσικά, για…εξοργισμένους Αρειανούς copy paste από την περσινή ήττα και πολλά άλλα για τα οποία φυσικά πλέον η συντριπτικά μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου του ΑΡΗ αδιαφορεί. Δεν άργησε να έρθει όμως το ξεμπρόστιασμα και η Θεία δίκη. Λίγες μέρες μόνο μετά από τα ρεπορτάζ για…οργή κατά Καρυπίδη με 2 μηνύματα του ίδιου ανώνυμου λογαριασμού και 3-4 φίλων του ΑΡΗ που τρελάθηκαν για την ήττα, ήρθε ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Ομόνοια και έγινε…χαμός στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ στο FB.

Χιλιάδες κυριολεκτικά μηνύματα με μπινελίκια σε Ιβάν, Πάμπλο και παίκτες! Χιλιάδες που όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν, αλλά πλέον τώρα το πρωί έχουν μειωθεί κατά πολύ γιατί πάρα πολύ απλά…σβήστηκαν. Δεν καθίσαμε όλο το βράδυ, παρά μισή ωρίτσα για να συλλέξουμε όσα θα δείτε παρακάτω και είναι το 1% από όσα βρίσκονταν στα ποστ κάτω από την σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ. ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ γιατί με υποδεκαπλάσιο μπάτζετ, κόντρα σε όλους και όλα, χωρίς δικές του…ενώσεις, ΕΠΟ και δεν συμμαζεύεται είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. 

ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  γιατί φυσικά δεν θα τα δείτε αλλού! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΘΕΜΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΦΩΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ! Σας τα παραθέτουμε και ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει όταν μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα τα βάζει με Θεούς και δαίμονες και πώς περιμένουν ένα και μόνο σχόλιό του για να πλήξουν τον ΑΡΗ, ενώ θάβεται και εξαφανίζεται η λαική κατακραυγή!

Διαβάστε ελεύθερα πριν τα… κατεβάσουν και αυτά και αν θέλετε και άλλα πατήστε F5 ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ! Εμείς πάντως δεν τα υιοθετούμε και το σημειώνουμε με απόλυτη σοβαρότητα. Είναι όμως ξεβράκωμα επικοινωνιακό από την μία, αλλά και η καλύτερη απάντηση στον Αρειανό που μπήκε στο στόχαστρο από το βράδυ τοπυ Σαββάτου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις 13 Δεκέμβρη…


Προτεινόμενα Άρθρα