«Εκατομμύρια 0-Ποδόσφαιρο 1»

από AllAboutARIS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε μέσα στο Μπερναμπέου και συνεχίζει στην κορυφή της Πριμέρα! Διαβάστε πως υποδέχθηκε ο ισπανικός Τύπος τη μεγάλη νίκη.

Οι ροχιμπλάνκος κέρδισαν για πρώτη φορά μέσα στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 1999, αφήνοντάς την πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή, στην οποία οι ίδιοι «πατούν» με ολοένα και μεγαλύτερη σιγουριά! Οι ισπανικές εφημερίδες, δεν μπορούσαν φυσικά να μην κάνουν… πρωτοσέλιδο τη μεγάλη νίκη.

Η μαδριλένικη As τα… είπε όλα. «Εκατομμύρια 0 Ποδόσφαιρο 1», αναφέρει χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδό της, αναγνωρίζοντας ότι οι ροχιμπλάνκος ήταν σαφώς πιο ομάδα από τη «Βασίλισσα» των δαπανών και των σούπερ σταρ! «Το Μπερναμπέου εξαγριώθηκε που ο Αντσελότι αντικατέστησε τον Ίσκο και όχι τον Μπενζεμά», προσθέτει, έχοντας πρωτοσέλιδο τους «ερυθρόλευκους» της Μαδρίτης να πανηγυρίζουν.

«Η καλύτερη Ατλέτικο της ιστορίας», αναφέρει η Marca με τον σκόρερ της αναμέτρησης, Ντιέγκο Κόστα. «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρήκε τον δρόμο. Ματσάρα από τους colchoneros οι οποίοι συνέτριψαν τη Ρεάλ Μαδρίτης με ένταση, πίεση και ποδόσφαιρο. Για πρώτη φορά πετυχαίνουν επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Πολύ κακό ματς από τους Μπλάνκος, που έμειναν πέντε πόντους μακριά από τους πρωτοπόρους. Πρώτες αποδοκιμασίες του κόσμου στον προπονητή».

Η καταλανική Sport παρουσιάζει τους… αντίθετους βίους των δύο «μεγάλων»: «Η Μπάρτσα των ρεκόρ, η Ρεάλ Μαδρίτης της φτώχειας. Πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή!», αναφέρει χαρακτηριστικά! «Μία τεράστια Ατλέτικο πήρε το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης με ένα γκολ του Ντιέγκο Κόστα», αναφέρει η El Pais και προσθέτει: «οι ροχιμπλάνκος είναι ισόβαθμοι με τη Μπάρτσα στην κορυφή του πρωταθλήματος, αφήνοντας τους blancos στους πέντε πόντους μακριά». «Μία μεγάλη Ατλέτικο κέρδισε στο Μπερναμπέου», αναφέρει η ιστοσελίδα της El Mundo Deportivo.

Προτεινόμενα Άρθρα