Ερωτηματικό ο Φιγκερόα

από AllAboutARIS

Δεδομένες οι περισσότερες θέσεις για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι.

Ούτε χθες έδειξε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα σε κάποιες δοκιμές που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, αλλά κάποιες επιλογές μοιάζουν… δεδομένες. Ο Αμπεΐντ αναμένεται να πάρει τη θέση του τραυματία Πράνιτς στη μεσαία γραμμή, ενώ εφόσον αποφασιστεί να μην ξεκινήσουν το ματς μαζί Μπεργκ και Φιγκερόα, παρά μόνο ο πρώτος, τότε το σχήμα από 4-4-2 θα μετατραπεί σε 4-3-3 με έναν εκ των Ατζαγκούν ή Κλωναρίδη να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα.

Ο Μαρινάκης αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλος διεκδικούν τη δεύτερη θέση του στόπερ δίπλα στον Ρισβάνη.

Δεδομένη θέση στην ενδεκάδα έχουν οι Καπίνο (τερματοφύλακες), Νάνο (αριστερός μπακ), Ρισβάνης (στόπερ), Λαγός, Μέντες, Ζέκα (μέσοι) και Μπεργκ (σέντερ φορ). Στην 20μελή αποστολή πέραν όσων αναφέρθηκαν είναι και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ντίνας και Καρέλης.

Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει πως ο ΑΡΗΣ θα παίξει πολύ δυνατά και ζήτησε από τους παίκτες του να αντιπαρατάξουν το ίδιο στοιχείο, ενώ ζήτησε και πρέσινγκ καθώς θεωρεί πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι επιρρεπείς στο λάθος στη μεσαία γραμμή και την άμυνά τους.

Προτεινόμενα Άρθρα