Επέπλευσε ο Σουνάς

από AllAboutARIS

Με μπροστάρη τον Σουνά, οι παίκτες του ΑΡΗ προσπάθησαν για μια ώρα αλλά κατέρρευσαν ψυχολογικά μετά το 0-2 και το χαμένο πέναλτι.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Το τραγικό του λάθος του στο δεύτερο γκολ πάνω που ο ΑΡΗΣ πίεζε για την ισοφάριση καταδίκασε την ομάδα του.

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ με πολύ τρέξιμο, ανέβηκε πολλές φορές όλη την πλευρά, έβγαλε σέντρες και αμυντικά δεν είχε προβλήματα.

ΠΟΥΛΙΔΟ: Και πάλι με λάθη που δεν δικαιολογούνται για την εμπειρία του. Με το καλημέρα έχασε την κεφαλιά από τον Πετρόπουλο στη φάση του γκολ και γενικά δεν πατούσε καλά.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ο έτερος στόπερ του ΑΡΗ δεν είχε σχεδόν καθόλου πίεση, αλλά και αυτός έκανε αρκετά λάθη και είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Μέτριο παιχνίδι από τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ οι σέντρες του οποίου ήταν οι περισσότερες κακές.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Από τους δυο αμυντικούς μέσους ήταν ο καλύτερος. Είχε πάθος, απέφυγε τις λάθος μεταβιβάσεις που συνηθίζει, έτρεξε πολύ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ κακό παιχνίδι από τον μέσο του ΑΡΗ που δεν βοήθησε καθόλου στην προώθηση του παιχνιδιού ενώ το κερασάκι στην κακή του βραδιά ήταν το χαμένο πέναλτι.

ΣΟΥΝΑΣ: Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ. Μέχρι το 60΄ όλες οι μπάλες περνούσαν από τα πόδια του, εκτελούσε όλα τα στημένα, κέρδισε φάουλ, είχε δοκάρι και ήταν ο μόνος

ΜΑΝΙΑΣ: Μέτρια εμφάνιση από τον επιθετικό του ΑΡΗ που ως το 60΄ έπαιξε δεξιά και δεν φάνηκε. Ούτε όμως και όταν πέρασε στην κορυφή απείλησε.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: Ουσιαστικά ήταν ο επιθετικός περιοχής αλλά δεν τροφοδοτήθηκε, δεν μπήκε στις φάσεις και απείλησε μόλις μια φορά λίγο πριν γίνει αλλαγή.

ΑΓΚΑΝΘΟ: Έπαιξε λίγο πιο πίσω από τη φυσική του θέση σε ρόλο αντί-Τάτου με συνέπεια να μην τον αισθανθεί η άμυνα του Απόλλωνα. Περιορίστηκε σε κάποια κερδισμένα φάουλ εκτός περιοχής.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΡΕΝΙΑ: Μπήκε για να παίξει δεξιά στην επίθεση αλλά πέρα από μια καλή ενέργεια μόλις μπήκε δεν φάνηκε.

ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ: Μπήκε προς το τέλος και έβγαλε μια δυο προσπάθειες από την αριστερή πλευρά.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα