Συνεδριάζει η ΕΠΟ για τα δελτία

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ περιμένει πως και πώς να ανάψει το «πράσινο φως» για την συμμετοχή των έξι παικτών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

Ο ΑΡΗΣ ειδικά μετά την χθεσινή θετική εξέλιξη που σημειώθηκε για τα δελτία βρίσκεται στη φάση της αναμονής για να λυθεί το θέμα οριστικά. Αυτή την ώρα και πιο συγκεκριμένα από τις 09.00 η ΕΠΟ συνεδριάζει για το αν θα έχει δικαίωμα ο ΑΡΗΣ να χρησιμοποιήσει τα νέα του αποκτήματα από αύριο με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό από χθες οι κίτρινοι έκαναν έφεση στην ΕΠΟ για το θέμα των δελτίων καταθέτοντας βεβαίωση χρεών, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η αίτηση ρύθμισης των χρεών.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αν και κανονικά συνεδριάζει τέλος του μήνα, αποφάσισε να ορίσει δικάσιμο για σήμερα το πρωί, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία το «κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» και δείχνει την θετική εξέλιξη της υπόθεσης.

Λογικά το θέμα θα λυθεί και οι Γουναρίδης, Μπουγαϊδης, Βλάχος, Κουσίδης, Καμινιώτης και Μπακασέτας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών και φυσικά στα εναπομείναντα του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα